Žít jako single přehled

Žít jako single
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414629/bmid_zit-jako-single-9fB-414629.jpg 3 197 197

Prý je to syndrom doby. Ženy a muži, kteří se nikterak neženou do svatby a společného života, o potomcích ani nemluvě. Ale vlastně ani dlouhodobější vztah není to, co hledají... ale ví to oni sami, co by chtěli? Žijí singl. A taky se tomu říká syndrom Sexu ve městě. Soubor povídek jedněch z nejpopulárnějších současných českých autorů.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žít jako single. Přihlašte se a napište ho.

kob
27.08.2024 audiokniha 4 z 5

Všechny povídky jsem si poslechla pozorně, bavily mě, ale v hlavě mi asi utkví jen jedna - Žít jako single.

Alethea_k
13.06.2024 2 z 5

Na sbírku povídek z této edice jsem se těšila, je to už moje několikátá. Ale tahle je s přehledem nejslabší...
Zaujalo mě pouze pár povídek (Kočky, Kohoutí večírek, Pán se psem a Žít jako single). Zbytek nic moc / tragédie. Hlavně povídky mužských autorů mě vůbec nesedly.
Částečně jsem poslouchala na rozhlase, částečně jsem sbírku dočetla fyzicky. Rozhlasová verze povídkám dost pomáhala - věřím, že bych byla schopná jinak povídkám dát horší hodnocení. Úplně nejhorší byla povídka Seniorský balet. Doteď nechápu, proč jsem to dočetla do konce.

vekkr
23.05.2024 3 z 5

Poslech na Čro.Prostě povídky,některé lepší,jiné slbší.Rozhodně za chvíli nevím o čem.

Knižní novinky (30. týden)

21.07.2019

Tak chce mě, nebo vztah?

Cítila se tak dobře. Tak dobře sama.

Další paradox, který ho na věku fascinoval, bylo vědomí, jak by si uměl užít to, co už nikdy nebude.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Žít jako single v seznamech