Kým chceme být? přehled

Kým chceme být?
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240109/bmid_zivi-mrtvi-15-kym-chceme-byt-A0H-240109.jpg 4 155 155

Živí mrtví (komiks) série

Je na čase pohřbít mrtvé a vyrovnat se s následky. Jenže po boji možná nastává ticho, ale rozhodně ne klid. Staré konflikty se derou na povrch.

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew

We Find Ourselves, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kým chceme být?. Přihlašte se a napište ho.

Ronnie68
27.05.2024 4 z 5

Pokračování příběhu, kde se chystá vzpoura na příchozí skupinu ... jsoz hrozba touláci nebo osadníci ?

risha03
31.03.2024 5 z 5

Převzetí moci se původním obyvatelům Alexandrie nemusí zamlouvat a tak tu máme další příběh, ve kterém představují větší hrozbu živí, než mrtví.

sgjoli
19.11.2023 4 z 5

Následky brutality z předchozího dílu na sebe nenechávají dlouho čekat. Naše parta se musí poprat s novým uspořádáním, přijít na nová řešení a ještě do toho zpracovávat emocionální traumata. To není snadný úkol a je jasné, že jednotlivé postavy si to v hlavě pobírají po svém. Kirkman to udržuje stále v neutěšené rovině, zcela logicky, a i tak to pořád funguje, aniž bych měla pocit, že se nudím a že pořád čtu to samé dokola. Aspoň já to tak zatím mám. A doufám, že se pocit nudy nedostaví. Tohle si drží stále laťku vysoko a nutí to stále člověka myslet, jak by se asi zachoval v předkládaných situacích.
Postavy dělají mnohdy těžká, strašná a nezvratitelná rozhodnutí a odsoudit je za ně je z morálního hlediska vlastně dost jednoduché. Ale nejednali bychom za stejných podmínek někdy stejně či obdobně?
No nic, dost filozofování. Tohle je určitě jeden z těch silnějších dílů a já jsem zvědavá, kam to povede dál. Zdá se, že postavy se snaží chytit další dech a nastartovat své osudy novým směrem, tak uvidíme...

Přeživší se vždycky cítí provinile.

Musíme začít přemýšlet.

Kniha Kým chceme být? v seznamech