Život plný nenávisti přehled

Život plný nenávisti
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216242/bmid_zivot-plny-nenavisti-216242.jpg 4 12 12

V historické reportáži rekonstrují autoři životní osudy a politickou kariéru K.H. Franka, s jehož jménem jsou spojena nejtěžší léta života našeho národa. Sledují Frankovo neúspěšné knihkupecké a nakladatelské podnikání,počátky politické činnosti a zejména neblahé působení ve funkci státního ministra protektorátu.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život plný nenávisti. Přihlašte se a napište ho.

lucifess
20.06.2022 5 z 5

Kniha je velmi zajímavá, ale náročná. Čtení mi zabralo více času, není to detektivka nebo román před spaním. Nerozumím, kde se v K.H.Frankovi vzalo tolik nenávisti vůči Čechům a naší zemi. Sám se tu narodil, žil, vzal si Češku. Po jeho zadržení při útěku bych s ním neměla tolik trpělivosti a nedopřála bych mu soud. On sám bez myšlenek, procesu, soudu, všeho sprovodil ze světa tolik lidí, že toto si ani nezasloužil.

Abroš
22.03.2020 5 z 5

Příběh sudetského primitiva,který se vyšplhal v nacistické hierarchii velmi vysoko,protože uměl plnit rozkazy a dokázal být velmi tvrdý.Životopis "člověka",který nevynikal inteligencí,ale důsledností a nenávistí k Čechům a ještě věřil ve velkorysost vítězů.

jprst
03.07.2019 4 z 5

Publikace s asi nejpodrobnějšími a současně s nejucelenějšími informacemi o K.H.Frankovi, která u nás dosud vyšla, rozhodně stojí za pozorné přečtení.

Kniha Život plný nenávisti v seznamech