Zkřížené hnáty přehled

Zkřížené hnáty
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438598/bmid_zkrizene-hnaty-8MG-438598.jpg 5 914 914

Mercedes Thompsonová série

Vítejte ve světě Patricie Briggsové, kde čarodějky, upíři, vlkodlaci a měňavci žijí bok po boku s obyčejnými lidmi. Jen velmi nezvyklá žena se v něm může cítit jako doma – a Mercy Thompsonová je vskutku jedinečná. Ve dne pracuje Mercy jako automechanička v rozlehlém Tri-Cities ve Východním Washingtonu. V noci uplatňuje své nadpřirozené schopnosti. Jako měňavec s velmi jedinečným nadáním musí často udržovat nejistou rovnováhu mezi lidmi a nelidmi. Tentokrát toho na ni ale možná bude příliš. Marsilie, místní upíří královna, totiž zjistila, že Mercy zabila člena jejího klanu – a nyní prahne po její krvi. Ale protože Mercy chrání před přímým útokem vlkodlačí smečka (a její blízký vztah se sexy alfou), rozhodne se Marsilie nejít přímo po ní, nýbrž po krvi jejích přátel.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print

Bone Crosed, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkřížené hnáty. Přihlašte se a napište ho.

Tess_BooksNerd
18.10.2024 5 z 5

Opět nemám jiné slovo než Úžasné. Vztah Adama a Mercy začíná zapadat na správné místo. I když by někteří členové smečky raději našeho malého Kojota zabili, stále je družkou vůdce smečky. A i když to Mercy trápí, nakonec se své role chopí se ctí. Znovu nás čeká příběh plný dobrodružství. Nechybí samozřejmě ani Stefan, nás úžasný upír s city.

Snílek1980
16.10.2024 5 z 5

Tahle série mě baví díl od dílu víc a víc. Tentokrát jsem byla úplně nadšená. Děj byl akční, příběh překvapující a hlavní hrdinka je prostě skvělá. Není možné si Mercy, která s beraní tvrdohlavostí vyhledává ty největší průšvihy, nezamilovat. Mně se dostala pod kůži, stejně jako její podivní přátelé z řad vlkodlaků, upírů a jiných bájných bytostí.

Kate3003
26.06.2024 4 z 5

Tuhle sérii jsem si prostě zamilovala. I když tenhle díl byl možná o malinkato slabší ne ty předchozí, ale to přisuzuji tomu, že bylo málo jistého nejmenovaného vlkodlaka. A to ne že by se autorka nesnažila ukázat trochu víc z romantické linky, ale oblíbila jsem si ho natolik, že prostě chci vidět ještě víc. Na druhou stranu jsem, ale ráda že romantická linka zůstala trochu v pozadí a neomezovala děj příběhu.
V knize nejsou žádné zdlouhavé popisy, ale v podstatě jedna akce střídá druhou a je to jízda v podstatě od začátku do konce. Baví mě na tom to, že hlavní hrdinka není v uvozovkách supersilná, protože jak už víme trochu těch zajímavých schopností má, ale má i nějaké chyby a slabá místa o kterých sama ví a snaží se s nimi pracovat na základě svých zkušeností.
V minulém díle jsme se dozvěděli o něco víc informací o Fae a tentokrát se nám povede trochu více nekouknout k upírům což jsou další bytosti s kterými se hlavní hrdinka stýká. Jsem ráda, že informace dostáváme takto postupně a autorka se je nesnažila nacpat všechny hned na začátek. Po tom, co se stalo v závěru knihy jsem opravdu moc zvědavá kam se bude ubírat další díl.

Kniha Zkřížené hnáty v seznamech

v Přečtených1 436x