Muži zrají jako víno přehled

Muži zrají jako víno
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428567/bmid_muzi-zraji-jako-vino-mp3-428567.jpg 4 25 25

Zkrocení mlsného muže série

< 3. díl

Volné pokračování čtenářsky úspěšných knih Zkrocení mlsného muže a Osvícení zoufalého muže. Srandista, požitkář a odpůrce změn doktor Barták je v rámci zachování rodinného štěstí nucen zanechat své lékařské praxe a přestěhovat se do zahraničí, kde jeho manželka nastoupí na vrcholovou manažerskou pozici. Z usedlého praktického lékaře se tak stane muž v domácnosti se dvěma dětmi na krku, navíc v zemi, kde mu jeho jazykové schopnosti nestačí ani na koupi rohlíku. Stěhování, život mezi novými lidmi, s novými sousedy a péče o domácnost dostanou doktora Bartáka do řady nepříjemných, ale velmi kuriózních situací, které zaručeně polechtají čtenářovu bránici.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muži zrají jako víno. Přihlašte se a napište ho.

Kerberos
07.12.2021 3 z 5

Třetí díl je slabší než předchozí dva, ani jsem se moc nesmála.

maryska09
24.03.2021 4 z 5

Lehké příjemné čtení. Neurazí, nenadchne. Někdy čtenář nepotřebuje od knihy nic víc.

zuzi.kovar
25.07.2020 4 z 5

Tak nějak si představuju ideální čtení na léto. Nenáročné, humorné, krátké. A pravda, za chvíli si nebudete pamatovat z knihy vůbec nic.

Knižní novinky (7. týden)

08.02.2020

Kniha Muži zrají jako víno v seznamech