Zkus mi věřit přehled
Radka Bryšová
Jednadvacetiletá Tereza se snaží začít od začátku. Má práci, nový byt a skvělé kamarády, kteří jí pomohli v nejtěžších chvílích. Terezu však neustále dohání minulost v podobě ex přítele, který jí ubližoval a který se stále nesmířil s rozchodem. Pak do jejího života vstoupí Dominik. Na první pohled veliký sukničkář, ale je opravdu takový? Když se Dominik dozví, jak je to s jejím bývalým, rozhodne se jí pomoct, a to za každou cenu. Dominik má ale také tajemství, které si pečlivě střeží jako oko v hlavě. Postupem času se i on do Terezy zamiluje. Moc dobře však ví, že žádný z jeho předchozích vztahů nevydržel. Proč by to tedy teď mělo být jinak?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkus mi věřit. Přihlašte se a napište ho.
Mě se příběh libil...Dominik byl skvělý a uzasny na Terezku a byly jeden pro druheho zachranou..
Tohle se nedá snad ani hodnotit. Styl psaní dost podprůměrný. O chybách ani nemluvím... a panebože!!!! Ty nelogičnosti v ději?! Jako vážně? Marek ji mlátí, Dominik za ni běží a zvedá ji ze země... A Kam se poděl Marek? Kdy se stalo, že leží na zemi? a vážně se pak budou bavit o návrhu kuchyně???
A další a další... mohla bych o tom pořádat přednášky.
Tohle už nikdy víc...
Kniha Zkus mi věřit v seznamech
2017 | Zkus mi věřit |
2021 | Blake |
2020 | Víra v lásku |
2018 | Čtvery šaty |
2016 | Příznaky lásky |
Očekávala jsem romantické oddechové čtení a to mi kniha splnila.
Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí. Terezku jsem obdivovala za to, jak přežila útoky svého předchozího partnera. Už takhle neměla život jednoduchý a on jí rozhodně nepřidal. Věděla jsem, že Casanova pro ni bude zachráncem. Navíc i Terezka pro něj byla záchrannou kotvou. Naučila ho znovu věřit, nestydět se a také, že ani největší nemoc nerozdělí osoby, které k sobě patří. Nebylo pro to divu, že se k ní choval jako ke královně. Samozřejmě musel přijít malý háček, ani největší láska není bez chyb!
Ovšem kniha by bez chyb být měla nebo by jich tam aspoň nemělo být tolik, kolik jich bylo zde. Někdy se to stane a nějaká se objeví, tady jich však bylo příliš.
Jinak se mi ale kniha líbila. Splnila, co jsem žádala a hrdinův jsem fandila.