Zlato(v)lásky přehled

Zlato(v)lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270476/zlato-v-lasky-lmA-270476.jpg 4 93 93

Je vaše šéfová fúrie? Máte v týmu kolegu, který bojkotuje, na co přijde? A jste si jistí, že věci se mají tak, jak je na první pohled vidíte? V pořadí již čtvrtý román Blanky Hoškové je o vztazích. Mezi manželi, rodiči, dětmi a v neposlední řadě v zaměstnání. Autorka věrně popisuje situace, které všichni známe, konflikty a problémy, které každý z nás dennodenně řeší. Kniha je také o tom, že věci nemusí být takové, jak vypadají na první pohled. Šťastný život nemusí zaručit odlet do Ameriky ani „výhodný“ pronájem bytu. A drsná šéfová třeba jen nemůže v noci spát a přidrzlý floutek je v soukromí srdečný a milující syn… Zlato(v)lásky je kniha, kterou neodložíte. Budete fandit Zlatě? Přikloníte se na Rendovu stranu? A vyhrávají vždycky v životě jen ti ambiciózní? Nebo je všechno nakonec úplně jinak?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlato(v)lásky. Přihlašte se a napište ho.

Vivetkav
30.08.2024 4 z 5

(SPOILER) Vypadalo to jako oddychovka, ale tahle kniha mě nadchla nejvíc..proklady s moudry a příslovími krásně zapadaly a celkově to mělo spád a i pěkný konec, který mě mile překvapil.. Zlata a Luboš super pár.. manžel, kterého by chtěla někdy praštit, ale i když to vypadalo, že není duchem přítomen, tak vnímal svět po svém i dění a dokázal svou ženu vždy podržet a dodat ji odvahu.. tiché embargo mi přiroste k srdci a budeme doma také používat

Kopretina
25.07.2024 3 z 5

Neurazí a nenadchne. Do tašky na pláž jak dělaná.

Aranel15
18.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Škoda, že se Renda nedal dohromady s Jarkou, když ještě pracoval se Zlatou, která se k němu opravdu chová jako kráva.

Kniha Zlato(v)lásky v seznamech