Zločin slečnám nesluší přehled
Robin Stevens
Případy pro W + W série
1. díl >
Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub. Chybí jim však záhady, které by mohly řešit. Pak ale Hazel najde v tělocvičně mrtvou učitelku, a než na místo dorazí i Daisy, tělo je pryč. Dívky jsou přesvědčené, že nešlo o nehodu, a tak se pustí do vyšetřování vraždy. Aby celou záhadu rozlouskly, musí využít všechny své špiónské triky! Podaří se jim odhalit vraha? A ustojí jejich přátelství i ty nejtěžší zkoušky?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Fragment (ČR)Originální název:
A Murder Most Unladylike Mystery, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zločin slečnám nesluší. Přihlašte se a napište ho.
Opravdu úžasná knížka. Ihned po dočtení jsem musela běžet do knihovny pro další díl. Vyšetřování vraždy 13letých holek mě neskutečně bavilo.
MOJE DĚTSTVÍ! tahle knížka byla prostě... masterpiece. napínavý příběh s úžasnou zápletkou. kvalitní postavy. internát. předválečná doba. a k tomu tam nebyly ty strašně zdlouhavý části. knížku jsem nemohl odložit a proto dávám...
10000/10 Doporučuju
Knižní novinky (9.4. - 22.4.)
09.04.2018
„Angličané mají ve zvyku být v příbuzenském vztahu prakticky s kýmkoli, na koho si vzpomenete.“
Kniha Zločin slečnám nesluší v seznamech
přátelství vraždy 30. léta 20. století pro mládež dívčí romány detektivky pro děti internátní škola
2018 | Zločin slečnám nesluší |
2018 | Čaj s kapkou jedu |
2020 | Záhada zamčeného kupé |
2021 | Špinavá školní hra |
2022 | Šťastné a krvavé Vánoce |
Kniha se mi moc líbila, ale myslím si že jsem udělala chybu v tom, že jsem si ji koupila. Kniha je vskutku moc hezky promyšlená a vyšetřování vraždy, mě bavilo.
Ale jeden háček je v tom že nevím jestli mám pokračovat v kupování této série, nebo si ji mám půjčovat z knihovny.
V sérii budu pokračovat, ale nechci riskovat že si ji budu kupovat a potom už mě to nebude bavit. Druhý díl už si radši půjčím z knihovny.