Zloději zelených koní přehled
Jiří Hájíček
Je jako zlatokop, jenže v Československu. Jakou daň za to zaplatí?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zloději zelených koní. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Kniha řeší dvě základní témata: mánie po vltavínech a následný rozpad manželství vlivem tohoto fanatismu. Jako vždy je v knihách autora špatná komunikace mezi partnery, neporozumění a odcizení. Opět skvěle napsaná kniha od pana Hájíčka.
Název obsahuje slovo "zelených", jako je barva krásných zelených vltavímnů, které sběrači , přes zákazy, hledají v krásném prostředí jihočeské krajiny.
Pro Pavla to není jen sen a dobrodružstvím ale stala se z toho posedlost, která ho v životě o hodně připravila, rodinu, přátele.
Mám ráda minerály, ale i obyčejné tvary kamenů a obdivuji přírodu, co dokáže vytvořit.
Nové eknihy zdarma ke stažení (červenec)
27.07.2020
Kniha Zloději zelených koní v seznamech
zfilmováno manželství rodinné vztahy divočina manželské hádky jižní Čechy manželská krize České Budějovice vltavínyAutorovy další knížky
2012 | Rybí krev |
2005 | Selský baroko |
2020 | Plachetnice na vinětách |
2016 | Dešťová hůl |
2015 | Zloději zelených koní |
Zajímavé, pro mě doposud neznámé téma. Hezky popsané vnitřní prožívání hlavního hrdiny. Abych byla úplně spokojená, musela by se bývala jeho budoucnost ubírat jiným směrem.