Zlodějka příběhů přehled

Zlodějka příběhů
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36948/bmid_josef-bergman-zlodejka-pribehu-KJm-36948.jpg 4 1843 1843

Josef Bergman série

Šéfka televizního scénáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a zůstává na charizmatickém inspektoru Josefu Bergmanovi, aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlodějka příběhů. Přihlašte se a napište ho.

HH77
16.01.2025 5 z 5

I tento díl se mi moc líbil. Pachatele jsem opět vůbec netušila. Asi to nezaujme čtenáře kteří mají rádi severské detektivky, ale mi styl autorky naproti vyhovuje a jsem moc spokojená

razorek
08.01.2025 4.5 z 5

V řadě druhá kniha co jsem od autorky četl a už s předchozí knihou Kroky vraha mě tenhle styl mrtě baví. Z počátku to tedy je jak kdyby vás někdo chrstnul do nějaké venezuelské telenovely a možná se v postavách trochu můžete ztrácet,ale jak tohle zkrotíte tak pak už to jede. Dostanete vcelku promakanou zápletku kde každej má sví tajemství a zároveň každej by mohl mít motiv a takhle tohle pendolino jede až do konce. Místama vám něco dojde dříve ale kdo byl ten hlavní predátor jsem neuhodl protože to bývá ta nejméně pravděpodobná postava stejně jako tomu bylo u předchozí knihy a tak to má být. Sama autorka vás svede ze stopy. Nicméně těším se na další případy pana Bergmana s jeho mladými kolegy Danešem a Sedlákovou.

GaleW
03.01.2025 5 z 5

Michaela Klevisová nezklamala a opět vytvořila velmi čtivé a poutavé knižní dílo. Zvedám palec nahoru a už se nemůžu dočkat další knížky, která se ke mně dostane.

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020

Kniha Zlodějka příběhů v seznamech