Zlodějka příběhů přehled
Michaela Klevisová
Josef Bergman série
Některé vztahy končí vraždou. Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a je na charizmatickém inspektorovi Josefu Bergmanovi, aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlodějka příběhů. Přihlašte se a napište ho.
Mám ráda knihy od Michaely Klevisové a tato mě opět nezklamala, přečtená jak se říká jedním dechem.
Řekla bych, že jsem tady čekala déle až se něco stane než bylo třeba, trochu bych ukrojila z toho začátku. Pak to ale mělo pěkný spád a bylo to napínavé. Zajímavé bylo i scénaristické prostředí, ve kterém se to odehrává.
První ze série - Kroky vraha - se mi ale líbila více.
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
22.09.2020
Kniha Zlodějka příběhů v seznamech
v Přečtených | 2 551x |
2020 | Drak spí |
2021 | Prokletý kraj |
2017 | Zmizela v mlze |
2019 | Sněžný měsíc |
2023 | Vraní oko |
Po 50 stranách odkladám. Měla to být svižná detektivka,ale spíše je to ženský román a nijak propracovaný, kde se kdesi v dáli odehraje vražda, to mě naprosto nebaví. I z komentářů je to patrné, tedy pro paní Klevisovou nejsem cílovka a dál nepokračuju.