Zlomky nekonečna přehled

Zlomky nekonečna
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500676/bmid_zlomky-nekonecna-yfU-500676.jpg 4 158 158

Milujeme jinak, když každý den může být poslední? Matt řeší podobné problémy jako většina jeho vrstevníků. Chce úspěšně dokončit střední školu, najít ideální vysokou, vycházet s rodiči a nalézt svoje místo ve světě. Když do jeho života vtrhne Erik, všechny trable se najednou zdají být snesitelnější… aspoň na chvíli. Pak totiž přijde melidie, nemoc, která zpravidla do měsíce končí smrtí. A spolu s ní přicházejí otázky. Kdy si člověk doopravdy připustí, že se blíží konec? A miluje jinak, když to ví?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomky nekonečna. Přihlašte se a napište ho.

martasab
25.09.2024 5 z 5

Nádherný příběh, nádherná obálka a navíc Česká autorka, co víc si přát? Že by filmové zpracování? Já bych se s kapesnickemv v ruce ráda podívala.

Natalie159
22.09.2024 5 z 5

Achhh, už od začátku jsem věděla, že to bude bolet, ale bude to krásná bolest. Něco tak nádherného, moje čtenářské srdce plesá. Úžasná kniha s dějem, který jenom tak nezapomenete. Doporučuji všem

Kristýnka_28
26.07.2024 4 z 5

Už po přečtení anotace jsem věděla, že pro knihu obětuji nejen pár slz, ale i své srdce. Co si budeme - nemýlila jsem se. Obě hlavní postavy jsem si hned zamilovala. Konec jsem sice trochu čekala a u některých pasáží jsem se i nudila, ale i tak hodnotím knihu dost pozitivně. Naplnila moje očekávání a četla jsem vždy, kdy to bylo alespoň trošičku možné. Navíc jsem se dozvěděla i něco málo o nemoci zvané Mellidie, což je nemoc, o jejíž existenci jsem doposud neměla ani tušení. Knížku doporučuji k přečtení všem, minimálně proto, že ji napsala česká autorka.

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022

Považoval jsem se za tolerantního člověka, ale sourozenci vás donutí některé věci nenávidět prostě jen z principu.

Jsme jenom zlomek, pouhý zlomeček v celým vesmíru.

Obětoval jsem hvězdy, abych se mohl dívat na tebe.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2022 - HumbookAwards (Česká kniha roku - 2. místo)

Kniha Zlomky nekonečna v seznamech