Zlovůle přehled

Zlovůle
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539495/bmid_zlovule.jpg 4 111 111

William Wisting série

< 14. díl >

Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů jsou přesvědčení, že mu pomáhal tajemný Komplic, jehož se dosud nepodařilo dopadnout. Stop je ale málo a času ještě méně. Když někdo unese mladou policistku, jde už o vteřiny.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Voxi
Originální název:

Illvilje, 2019


Interpreti: Zdeněk Kupka
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlovůle. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (37)

Jíťa307
14.09.2024

Velmi pěkná a napínavá audiokniha, kterou jsem nerada vypínala. Vyšetřovatel Wisting a jeho dcera Line (novinářka) opět nezklamali při vyšetřování odložených případů. V této knize autor trochu přitvrdil na brutalitě vraha, ale určitě to není na škodu. Těším se na další díl.

85098211
14.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Tyto pozdější případy, ve kterých se na vyšetřování podílí vedle Williama Wistinga také jeho dcera Line, prostě nemají chybu. Kromě toho je mi velice sympatická jejich osobní, soukromá linka s malou Amálkou ;-). Tentokrát jde o brutálního vraha, který přislíbí ukázat, kam ukryl tělo své třetí oběti, ale (samozřejmě) toho využije k útěku. Při této akci jsou - částečně těžce - zraněni policisté a pátrání po uprchlém pachateli se rozjíždí na plné obrátky. Po určité době je zřejmé, že musel mít komplice, který mu (nejen) při útěku pomohl. A potom jsou nalezeny pouze jeho ostatky a nikdo stále netuší, kdo je onen tajemný spojenec. No a když je i tohle víceméně jasné, do nebezpečí a ohrožení života se dostane Line i s malou Amálkou...
Kniha je jedna velká jízda od začátku až do konce, proto si plný počet definitivně zaslouží. A já se budu časem těšit na další setkání se sympatickým Williamem Wistingem a jeho dcerou i vnučkou ;-).
PS: A co myslíte vy? Existuje zlo ve své čiré podobě? Já věřím, že bohužel ano...


nina3905
02.03.2024 5 z 5

Veľmi vydarená kniha, v ktorej je čitateľ v neustálom napätí a silne sympatizuje s hlavným hrdinom komisárom Wistingom. Po knihe som siahla až po zahliadnutí televízneho seriálu. Určite si prečítam ďalšie diely tejto série.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (45. týden)

07.11.2021


Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlovůle v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených7x
v Knihotéce118x
v Chystám se číst75x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech2x