Leova šance přehled
Mia Sheridan
Znamení lásky série
Zaslouží si každý druhou šanci? I ten, kdo lhal a podváděl, aby ji získal?Dostane se nám všem druhé šance? I když kráčíme cestou sebezničení?Jak tvrdě byste bojovali o druhou šanci na lásku? Druhou šanci na život? O šanci vypovědět svůj příběh?Každý milostný příběh má dvě strany. V románu Leo svůj příběh vypověděla Evie. Teď je na řadě s vyprávěním její vášnivý milenec a odvážný bojovník Leo.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Leo's Chance, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Leova šance. Přihlašte se a napište ho.
Jsem ráda, že jsem dala na doporučení čtenářek, a to přečíst si druhý díl (z pohledu Lea) s odstupem. Měly jste holky recht.
Líbily se mi obě verze, jak z pohledu Evie, tak z pohledu Lea. Autorku mám už docela načtenou, je to vždy taková romantická jednohubka, v níž je ale zakomponováno závažnější téma (témata). Takže za mne žádné překvapení a očekávání splněno. No a v knihovničce už na mě čeká Calder duet, na který se těším...
Jsem ráda, že jsem si příběh z Leova pohledu nechala až pár let po té, co jsem první díl přečetla. A to stejné doporučuji i ostatním. Krásně jsem si příběh osvěžila a prožila znovu. Rozhodně bych si ho tak neužila, pokud bych ho přečetla hned.
Kniha Leova šance v seznamech
láska pro ženy pěstounská péče zneužívání USA (Spojené státy americké) vyrovnání se s minulostí
2015 | Archerův hlas |
2016 | Stingerův pád |
2015 | Leo |
2020 | Sběratel přání |
2020 | Graysonův slib |
Pro mě úplně zbytečná kniha. Je to jen přepis prvního dílu očima hlavního hrdiny.