Zodpovědně lehkomyslná přehled

Zodpovědně lehkomyslná
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491059/bmid_zodpovedne-lehkomyslna-uDw-491059.jpg 3 13 13

Oblíbená autorka řady populárních knih (Chalupářkou z donucení, Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem. Opět v něm otevřeně a bez servítek komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po krásách naší země, o radostech a strastech prožívaných na své chalupě, o životních vrcholech, pádech a zvratech. Autorka potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu, a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat. Kniha je vyzdobena půvabnými ilustracemi Terezy Budilové.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zodpovědně lehkomyslná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

sirslo
03.08.2023 1 z 5

Vtipné to není, cestopis to není, děj to nemá, nedejbože myšlenku. Nejvíc to připomíná návštěvu otravné, nudné a přesto upovídané tetičky. Neustále tlachá o ničem, vypráví, kde všude byla, co tam jedla, jak to bylo krásné a jak se o ni starali. Vy přitom nenápadně koukáte po hodinách a doufáte, že bude brzy konec a že se přece jen nějaká pointa dostaví. Spoiler: Nedostaví. Jednu hvězdičku dávám za to, že přece jenom tuhle zbytečnost jde lépe odložit než onu otravnou tetičku.

Moudd
01.04.2023 odpad!

Já stále doufám, že se vrátí zábavnost a humor jejích prvních knih. Proto si ji znovu půjčuji v knihovně. Ale zklamání!


alnahu
06.07.2022 4 z 5

Další kniha od této autorky ,která podle mne, má správný optimistický pohled na život a její žvotní krédo je" Žít a užít si " a tak nás opět i v této knize provede svými cestami po krásách naší země ,ale i svými radostmi i strastmi,které prožívá.Opět autorka potvrzuje ,že není důležitý věk,ale pohled na život.

Skuteční přátelénás budou brát takové,jací jsme.
Nepřátelé nás pomluví i kdybychom pod tíhou svatozáře lezli po čtyřech.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zodpovědně lehkomyslná v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit1x