Zostaň so mnou přehled
J. Lynn (p)
Počkám na tebe / Počkám na teba série
Calla má dvadsaťjeden rokov, ale veľa radosti si neužila. Ešte ju nik nepobozkal, nikdy nevidela oceán, ani raz nebola v zábavnom parku. Ako dieťa však zažila to, čo by dieťa zažiť nemalo. Doteraz má na duši jazvy, ktoré na nej zanechal život s matkou závislou od liekov a alkoholu, a tajomstvá, ktoré neprezradila ani priateľom na univerzite. Calla si dáva dokopy vlastný život, keď zistí, že mama jej ukradla peniaze na štúdium a zanechala jej dlhy na kreditnej karte. Neostáva jej tak nič iné, ako sa vrátiť do malého mesta, do ktorého už nikdy nechcela vkročiť, a problém vyriešiť. Samozrejme, mamu v jej podniku nenájde. Za barom namiesto nej obsluhuje istý Jackson James. Príťažlivý Jax sa od Cally nepohne ani na krok, zamestná ju a pomáha jej s pátraním po mame. A pohľadom jej naznačuje, že by rád robil viac... Calla si však hocikoho nepustí k telu, najmä ak ju dobieha minulosť a musí čeliť vyhrážkam nebezpečných osôb, aby im vydala matku.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , Yoli (SK)Originální název:
Stay with Me, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zostaň so mnou. Přihlašte se a napište ho.
Tu sa stretavame s Callou a uprimne bola som prijemne prekvapena. Tato seria je jedna ku ktorej sa budem vzdy rada vracat a do kazdeho chlapa som sa zamilovala az si neviem vybrat
Tak to zase byla bomba.Bylo to úplně skvělý, přijde mi, že každý další díl je lepší a lepší . Myslela jsem si,že nic lepšího než příběh o Tereze a Jaseovi už nebude a tohle bylo tedy překvapení. Prostě nádhera
Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)
12.03.2023
Kniha Zostaň so mnou v seznamech
v Přečtených | 1 597x |
drogy láska USA (Spojené státy americké) studenti úrazy jizvy popáleniny
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Nemůžu jinak, od druhé poloviny přečteno v jednom kuse, protože napětí, bolesti a nejistoty jsem ještě neviděla, resp. nečetla. Celá série je o velkých útrapách, jednání rodičů, co vás nechá stát v hrůze. Tento díl se mě hluboce dotkl a musím říct, že byl protkán pěkným humorem a slzavým údolím. Těším se na další přátelé a postavy, protože jsou skvěle doplněni ;)