Zostaň so mnou přehled

Zostaň so mnou
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507576/bmid_zostan-so-mnou-fJ7-507576.jpg 4 975 975

Calla má dvadsaťjeden rokov, ale veľa radosti si neužila. Ešte ju nik nepobozkal, nikdy nevidela oceán, ani raz nebola v zábavnom parku. Ako dieťa však zažila to, čo by dieťa zažiť nemalo. Doteraz má na duši jazvy, ktoré na nej zanechal život s matkou závislou od liekov a alkoholu, a tajomstvá, ktoré neprezradila ani priateľom na univerzite. Calla si dáva dokopy vlastný život, keď zistí, že mama jej ukradla peniaze na štúdium a zanechala jej dlhy na kreditnej karte. Neostáva jej tak nič iné, ako sa vrátiť do malého mesta, do ktorého už nikdy nechcela vkročiť, a problém vyriešiť. Samozrejme, mamu v jej podniku nenájde. Za barom namiesto nej obsluhuje istý Jackson James. Príťažlivý Jax sa od Cally nepohne ani na krok, zamestná ju a pomáha jej s pátraním po mame. A pohľadom jej naznačuje, že by rád robil viac... Calla si však hocikoho nepustí k telu, najmä ak ju dobieha minulosť a musí čeliť vyhrážkam nebezpečných osôb, aby im vydala matku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Yoli (SK)

Stay with Me, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zostaň so mnou. Přihlašte se a napište ho.

Lee7
27.10.2024 5 z 5

Nemůžu jinak, od druhé poloviny přečteno v jednom kuse, protože napětí, bolesti a nejistoty jsem ještě neviděla, resp. nečetla. Celá série je o velkých útrapách, jednání rodičů, co vás nechá stát v hrůze. Tento díl se mě hluboce dotkl a musím říct, že byl protkán pěkným humorem a slzavým údolím. Těším se na další přátelé a postavy, protože jsou skvěle doplněni ;)

Ewe291
17.10.2024 5 z 5

Tu sa stretavame s Callou a uprimne bola som prijemne prekvapena. Tato seria je jedna ku ktorej sa budem vzdy rada vracat a do kazdeho chlapa som sa zamilovala az si neviem vybrat

Ála1968
02.01.2024 5 z 5

Tak to zase byla bomba.Bylo to úplně skvělý, přijde mi, že každý další díl je lepší a lepší . Myslela jsem si,že nic lepšího než příběh o Tereze a Jaseovi už nebude a tohle bylo tedy překvapení. Prostě nádhera

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023

Kniha Zostaň so mnou v seznamech

v Přečtených1 597x