Zoznam hostí přehled
Lucy Foley
Veselá zábava na ostrove vyústi do nečakanej tragédie... "Všetci majú tajomstvo. Všetky majú motív. Jeden hosť neodíde z tejto svatby živý." Jedného letného dňa sa opustený ostrov pri divom pobreží Írska stane dejiskom veľkolepej udalosti: najbližšia rodina, príbuzní a priatelia sa zídu, aby oslávili svadbu majiteľky časopisu Jules a atraktívneho herca Willa. Všetko je perfektne a do najmenších detailov naplánované a zdá sa, že to bude dych vyrážajúca slávnosť. Drsná príroda, tma, zradné rašeliniská a povesti o dávnych úmrtiach na ostrove naplnia však všetkých prítomných strachom a bázňou. Medzi hosťami čoraz častejšie prepuká závisť, žiarlivosť, nenávisť a dávno pochované nepriateľstvá. A krátko po tom, ako sa začne krájať svadobná torta, vonku pri močarinách objavia telo jedného z účastníkov svadby. Strhujúci a zamotaný triler v duchu klasiky od Agathy Christie je prepracovaný do najmenších detailov a udrží čitateľa v napätí až do úplného konca. Kto neželal šťastnému páru radostnú budúcnosť? A čo je ešte dôležitejšie, prečo?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno:Originální název:
The Guest List, 2020
Interpreti: Michaela Kapráliková , Lenka Libjaková , Zuzana Kapráliková , Mário Zeumer , Daniel Ratimorský
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zoznam hostí. Přihlašte se a napište ho.
![Mishka_a7 Mishka_a7](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/26337/26337.jpg?v=1381127967)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
(SPOILER) Četlo se to samo, ale rozuzlení mi přišlo too much. Moc vražd na jednoho člověka (které mu prošly), moc náhod, že se všichni pozůstalí sešli na jeho svatbě.
![LivN LivN](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85441/m_livn-pSN.jpg?v=1553744320)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Mě se seznam hostů líbil asi víc než štvanice. Ačkoliv postavy byly nesympatické, díky za Hannah. Jinak to byl velmi zajímavý děj a já jsem hltala každou stránku. Bylo to něco nového neotřelého.
Knižní novinky (41. týden)
10.10.2021
Ocenění knihy (1)
2020 -
Goodreads Choice Awards
(Best Mystery & Thriller)
Kniha Zoznam hostí v seznamech
v Mé knihovně | 367x |
vraždy detektivní a krimi romány tajemství svatba krimi spolužáci vztahy mezi vrstevníky britská literaturaAutorovy další knížky
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2022 | ![]() |
Posledních 150 stran jsem přečetla naráz, nešlo se odtrhnout. Skvělá kniha, většinou mě u střídání postav některé baví víc, ale tady jsem se těšila na každého. Strašně mě bavilo přicházet postupně na další a další zvrat. Doporučuji, už dlouho jsem neměla v ruce takovej nářez.