Ztracené střípky přehled
Tim Weaver
NEZNÁ SVÉ NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ. ALE NĚKDO JINÝ ANO. A CHCE SE JÍ ZBAVIT… Rebeka Murphyová je od rozchodu s manželem na všechno sama a náročná práce v nemocnici a výchova dvou malých dcer si na ní začíná vybírat svou daň. Proto se Rebeka rozhodne na jeden den všeho nechat a doprovodit bratra Johnnyho na pracovní výlet na odlehlý ostrůvek sto šedesát dva kilometrů od pevniny. Jenže jeden den se protáhne na pět měsíců. Rebeka s Johnnym se hodinu po příjezdu na ostrov stanou oběťmi útoku. Po bratrovi se slehne zem a Rebeku nechá útočník na místě v domnění, že je mrtvá. Než se jí podaří dostat zpět do přístavu, je už pozdě… Sezóna skončila, poslední trajekt odplul a ostrov zůstal opuštěný. Na pět měsíců. Rebeka si záhy uvědomí, že bratrovo zmizení je pouze jedním z jejích mnoha problémů. Nemá loď, telefon ani na koho se obrátit, a návratem do civilizace její noční můra ani zdaleka nekončí. Někdo tam na ni totiž čeká – a ten někdo si nepřeje, aby se vrátila domů živá… _____ Samostatný krimi thriller od autora bestsellerové ságy s Davidem Rakerem.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2021 , Mystery PressOriginální název:
Missing Pieces, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené střípky. Přihlašte se a napište ho.
Tim opět nezklamal, kniha má grády a napětí, které je pro Weavera specifické. Líbí se mi jeho styl psaní.
Jo, ten konec byl zvláštní, čekala jsem na konci ještě nějaký zlom, který v Timových knihách bývá, myslíte si, že už to má vyřešené, ale nakonec je všechno úplně jinak, ale tady to dopadlo tak nějak divně :-).
Líbí se mi, že je napsaná pohledem hledané osoby. Nesouhlasím, že kniha do série Davida nepatří. Zařadila jsem si ji před knihu Poslední sbohem, protože ta je jakýmsi pokračováním o Rebece a hledáním její matky.
AUDIOKNIHA
***
Tak tohle bylo opět napínavé poslouchání, které mě pohltilo hned od začátku. Práce sice stála, ale od příběhu se nedalo odtrhnout, byl svižný, plný napětí a postupného odhalování toho, co se vlastně stalo a proč se to stalo.
Souhlasím s ostatními, že ten konec mohl být vymyšlen trochu lépe, ale celkově hodnotím knihu jako velmi příjemné thriller a doporučuji.
10 nejprodávanějších eknih (červen)
29.07.2021
Zmizela před pěti měsíci. Proč ji nikdo nehledá?
07.06.2021
Knižní novinky (21. týden)
23.05.2021
Kniha Ztracené střípky v seznamech
boj o přežití thrillery rozvod krimi pohřešovaní matky a dcery zmizení lidí kriminální thrillery opuštěná místa opuštěný ostrovAutorovy další knížky
2016 | Není cesty zpět |
2018 | Hon na mrtvého |
2018 | Údolí mrtvých |
2018 | Ztracený |
2019 | Žena mého života |
Ten příběh má něco do sebe a docela mě to chytlo.... rozuzlení je celkem zvláštní, ale asi nemá o tom cenu zbytečně přemýšlet... docela jsem byl rád, že autor ušetřil Travise, protože by těch mrtvých už bylo na Tima docela dost... a ten konec je takový moc otevřený a to nemám moc rád, ale chystám se na Poslední sbohem, tak jsem zvědavý... a i když do není o Davidovi, přeci jenom jsem se dočkal...