Ztracený svět přehled

Ztracený svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68217/ztraceny-svet-68217.jpg 4 557 557

Zpráva o úžasných, nedávných dobrodružstvích profesora G.E. Challengera, lorda Johna Roxtona, profesora Summerleea a pana E.D. Malonea z redakce "Daily Gazette" s 12 filmovými ilustracemi.

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Josef Hokr

The Lost World, 1912

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracený svět. Přihlašte se a napište ho.

Kluvo
předevčírem 5 z 5

Sir A. C. Doyle dokazuje, ze mu to pise vyborne nielen o Sherlockovi. Krasne napisane dielo. O niecom takom spekuloval uz Verne, ale Doyle vytiahol prehistoricku faunu a floru na zemsky povrch do Amazonie (co je najrealistickejsi mozny vyber) a prepisal ju so svojou typickou lahkostou a anglickym stylom humoru. Asi tak vydlazdil cestu az k Jurskemu parku.
Ako som sa dozvedel, prof. Challenger sa samotnemu autorovi zdal osobnostou s tak slubnym potencialom, ze mu venoval celu seriu pokracovani. V novinarovi E. D. Maloneovi ma svojho dvorneho kronikara (podobne ako Sherlock vo Watsonovi, ved ako inak by sme sa o ich genialite dozvedeli), takze trochu vyuziva overeny koncept. Budem si musiet este nieco z tejto serie precitat...

Mušketyrpepa
předevčírem 4.5 z 5

Tato kniha se povedla

klaraj093
26.07.2024 4 z 5

Zpočátku jsem se bála zda mě styl psaní bude bavit a začtu se. Nakonec se chvilku po čtvrtce knihy povedlo a moc mě bavila.

Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)

30.06.2024

Kniha Ztracený svět v seznamech