A zase ten Formánek...

recenze

Murie (2023) 5 z 5 / martina5641
Murie

Když jsem knihu dostala, tušila jsem jen zhruba, co mohu od autorky čekat. A opět nezklamala. Její osobitý styl ani zde nezklamal. Kresby jsou dokonalé zpestření a příběh? Co dodat. Na Formánka jsem se těšila strašně moc. On je takový ten ubožáček, kterého si musíte nakonec zamilovat i kdyby jste nechtěli. Pomuchlat si ho v náruči a třeba mu dát i nějaký ten výprask :-D
Knížka se mi četla sama. Je mi jasné, že pro svou náročnost zpracování je tak akorát, ale upřímně bych klidně dala i další stránky.
Bavila jsem se od samého začátku až do posledního písmenka. Rosana má naprosto geniální styl psaní, který mě prvně oslovil u Beden a od té doby jsem doslova závislá na její tvorbě.
I přes to divoké téma je příběh i vzrušivý a nejen na nervy :-D
Formánek, murie, i Madam a všechny ty obludy, namakaný velitel... nebudu nic prozrazovat. Knížku si určitě pořiďte, protože nic takové už dlouho neuvidíte. Pecka, příběh, lítost i emoce, to vše zde najdete na stránkách této, opět, boží knihy.


Murie Murie Rosana Zvelebilová

Osmnáctiletý sebevrah Formánek nastupuje na povinnou vojenskou službu s vědomím, že nepřežije ani první bitvu. Při výcviku zjistí, že Ruslandsko neválčí s rebely nebo jiným státem, ale s nelidskými obludami. Nikdo vojákům pořádně ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář