Anděl smrti – osmý díl série s Erikou Foster

recenze

Anděl smrti (2024) 4 z 5 / Kizuizi
Anděl smrti

Za recenzní výtisk v rámci spolupráce děkuji nakladatelství Grada (Cosmopolis)

Objevila mrtvého politika, ale z místa činu byla vykázána, protože to nebyl její okrsek. Jenže pak dojde k umrtí slavného sportovce a to už její okrsek je, a protože místo činu vypadá úplně stejně, Erika Fosterová se s vervou pouští do vyšetřování a chce dokázat, že ta dvě umrtí souvisejí...

Je to tady a všichni jsme se dočkali! Konečně je tu další díl detektivní série s inspektorkou Erikou Fosterovou a věřte, že tahle série je prostě sázkou na jistotu.

Anděl smrti je opět svižné a napínavé čtení, které asi mnoho čtenářů, stejně jako já, zhltne na jedno posezení. Aby taky ne, když jsme si na nový díl téhle skvělé série počkali dva roky. Samozřejmě může panovat maličká obava, jestli bude i tento díl minimálně tak dobrý jako předchozí a já vás teď mohu ujistit, že se rozhodně nudit nebudete.

Ti z vás, kteří sérii pravidelně čtou se mohou těšit na „staré známé“, ale také přijde seznámení v podobě několika nových postav. Autor ani tentokrát nepolevuje a můžete se tak těšit na krvavé scény, dramatické okamžiky, ale také novinky z osobního života hlavní postavy. A samozřejmě nechybí ani mazaný vrah, který potrápí nejednoho vyšetřovatele.

Já jsme velmi spokojená a i když hodnotím knihu mírněji (hvězdičkově) než předchozí díl, rozhodně jsem nebyla zklamaná. Od příběhu jsem dostala to, co jsem očekávala a už teď se moc těším na ten další - protože v doslovu autora jsem se dozvěděla, že další díly budou!

Anděl smrti by určitě neměl uniknout hledáčku každému, kdo má rád napínavé detektivní příběhy. A pokud jste se s touhle sérií ještě nestihli seznámit - je nejvyšší čas to napravit!


Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář