Anglická lekce

recenze

Anglická lekce (2024) 5 z 5 / EvikU.
Anglická lekce

Evana a Andreu jsem měla ráda už v prvním díle. Proto mě velmi potěšilo, že jim autorka dala prostor v samostatném příběhu. Evan je charakterní muž, bodyguard zaměstnaný u Xaviera, bohatého podnikatele a zároveň nejlepšího přítele.

Dávají šanci dalším lidem začít nový život, mnohdy i s novou identitou. Stejně je tomu i u Andrey. Dostává nové jméno a práci. Utíká před násilnickým manželem, který ji málem připravil o život. Jenže na palubě lodi je dlouhých 9 let a cítí, že chce být ještě milovaná a mít rodinu. Je jí 33 let, tak má nejvyšší čas.

Dává v práci výpověď, podává žádost o rozvod. Ale má strach. Co bude až manžel obdrží od právníka rozvodové papíry? Evan se zhrozí a je rozhodnutý ji i nadále sledovat, aby ji chránil.

Oba kolem sebe krouží, ani jeden nedokáže druhému říct, co k němu cítí. Autorka umí krásně popsat tu atmosféru, kdy je cítit jak jim na sobě záleží, ale bojí se odmítnutí. Evan má navíc strach, že by ji nedokázal chránit. Viděl by jen Andreu a nic jiného. Dochází tak k různým zvratům a nudit se nebudete.

Kniha je krásná, kdo má rád romantické knihy, tak si přijde na své. Moc hezky vykreselené pocity a postupné zamilování se. Druhý díl se mi líbil ještě víc než první. Určitě doporučuji.


Anglická lekce Anglická lekce Natasha Boyd

Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit. Chráněná a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. A pak je tu ten panovačný a sexy trn v patě: šéf ochranky, Evan Roark... více


Komentáře (0)

Přidat komentář