Ano, pane řediteli - zdařilý erotický román

recenze

Ano, pane řediteli (2022) 5 z 5 / renulka16
Ano, pane řediteli

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?

Když jsem začala číst knihu, trochu jsem se bála, že kniha nebude o ničem jiném než o sexu. Autorka nás totiž hned od začátku nešetří a o pikantní scény zde není nouze. Naštěstí však to není psané takovým kýčovým způsobem, tam to ve většině knih bývá, ale je to psané reálně, že jsem Míši takový sexuální zážitky skoro záviděla.

Kniha je psaná v ich-formě z pohledu Adama a Míši, za což jsem velmi ráda a kniha díky tomu získala další plusové body.

Míša, coby asistentka a podřízená Adamova bratra, Tomáše je velmi tvrdohlavá, průbojná a Adama coby nerváka, který si vyléva svou zlost na podřízených se nebojí. Ba naopak byla na můj vkus až moc. Myslím si, že jednat takto podřízená s nadřízeným v normálním zaměstnání, bez pardonu letí na hodinu :).

Kniha má opravdu zajímavý příběh, který nebyl předvídatelný a když na scénu vstoupila Silva, Adamova bývalá, nečekala jsem, jakým směrem se kniha otočí a ani jakým způsobem skončí. Tento zvrat je skvělý, dodal tomu opravdu šťávu a Míšu, za to, jak to ve finále celý vzala obdivuji.
Z toho všeho vznikl naprosto dokonalý erotický příběh, který velice ráda budu doporučovat.

Na to, že se jedná o první knihu autorky, tak je to opravdový skvost a jsem zvědavá na další knihy v budoucnu, protože nyní je laťka nasazena opravdu vysoko!

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Komentáře (0)