Baamiel
recenze
Baamiel & Delaila (2020) / beatrica4102DANALEA VOLKONA - BAAMIEL a DELAILA
⭐⭐⭐3/5⭐
Veľmi som sa tešila na knižku, lebo ja fantasy nečítam a chcela som niečo nové vyskúsať! Trošku som sa aj sklamala, že tých prvkov bolo málo.
Čítanie mi išlo na začiatku pomaly. Absolútne som nerozumela čo sa deje a aký vzťah má Samuel a Delaila. Potom sa mi to pomaly (veľmi pomaly) objasnilo.
Po smrti Samuela sa Delaila komplet zrútila. Čo je aj pochopiteľné, ale aby o tom bola viac než polovica knihy, pre mňa nudné! Každý z nás už niekoho blízkeho stratil, každý z nás to spracuje inak. Ale treba sa s tým zmieriť a ísť ďalej, lebo, bohužial, nemáme na výber. K životu patrí aj smrť.
"Pre vyrovnanú myseľ je smrť len ďalším dobrodružstvom." (A.Dumbledore)
Tohto by sa mala držať autorka a vymyslieť nejaký veľký "vauuu" efekt, keď už náš Samuel musel zomrieť. Ja som to veľmi čakala... len som sa toho nedočkala...
Už keď sa jej jednej noci pri hrade v tme objavil niekto, tak som dúfala, že sa konečne rozhýbe dej. Ale nič extra sa nestalo Príbeh ma začal zaujímať skoro pri konci. Tajomný muž, jej boj s vlastnými démonmi.
V príbehu vidím veľký potenciál. Dá sa to rozvíjať rôznym vzrušujúcim a mystickým smerom. Dúfam, že pokračovanie bude akčnejšie.
Autorke sa chcem poďakovať za knihu!
Páčil sa mi jej štýl písania, rozumiem, že sa zamerala viac na city. Len pre mňa to už bolo trošku veľa! Mám rada knihy, do ktorých sa viem vžiť. Spolu sa smiať a plakať s našimi hrdinami. Jej opisy okolia boli pekné, vedela som si živo predstaviť miesta kde sa aktuálne odohrával dej.
Veľmi som zvedavá na pokračovanie...
Baamiel & Delaila Denalea Volkona
Delaila skrýva svoju lásku pred svojím najlepším priateľom Samuelom, pretože si nie je istá, či aj on k nej prechováva rovnaké city. Keď však osud znenazdajky zasiahne do ich životov, Delaile sa začnú objavovať záhadné tváre, k... více