Barbaři z ledové planety

recenze

Barbaři z ledové planety (2024) / lena.o.knihach
Barbaři z ledové planety

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze. #spoluprace

Když mimozemšťani vysadí ženy na sněhem pokryté planetě, Georgie se rozhodne, že nebude jen tak čekat, až se pro ně únosci vrátí a vydá se hledat pomoc. A tu nalezne v hřejivé náruči jednoho modrého, rohatého velikána Vektola.

Já asi chápu, proč je tohle mezinárodní knižní fenomén. Je to krátké, extrémně čtivé a nějakým záhadným způsobem jsem se od knihy zkrátka nemohla odtrhnout. I když je možné, že jsem to taky chtěla mít už rychle za sebou.

V angličtině má série devatenáct dílů a několik bonusovek - jedné se dočkáte i tady. Pokud do Barbarů z ledové planety půjdete, připravte se na explicitně popsané scény, které se neodehrávají jen v jeskyni u ohně (a že jich je vážně hodně).

Alien romanci jsem doposud žádnou nečetla, takže jsem vyzkoušela něco nového, ale pokračovat v nich nejspíš nebudu. Jasně, totálně jsem u toho vypla, ale větší bizár mi pod rukama snad ještě neprošel.

Vychází 26. 6. u @laser_nakladatelstvi


Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Mezinárodní knižní fenomén míří do České republiky! Co může být příjemnějšího než se na ledové planetě přitulit k velkému, hřejivému mimozemšťanovi? Nejspíš si myslíte, že být unesena mimozemšťany je to nejhorší, co se mi mohlo př... více


Komentáře (0)

Přidat komentář