Božští rivalové

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Věřila jsem, že tohle bude dobré, a proto jsem i očekávala hodně, možná až příliš. Jak mi tu ta kniha dlouho ležela, tak se má očekávání jen zvyšovala a já na moment zapochybovala, jestli tím pak zbytečně Božským rivalům neuškodím. Ale víte co? Tohle byl neskutečný zážitek, který předčil úplně všechno.

Iris Winnowová a Roman C. Kitt pracují v redakci a oba dva chtějí získat místo sloupkaře v prestižních novinách. Jenže válka se nemilosrdně blíží a před nimi leží nelehká rozhodnutí.

Knihu s tak nádhernou romantickou linkou už jsem dlouho nečetla. Dopisy mezi hlavními hrdiny hrály velkou roli a všechno to bylo tak kouzelně napsané, že jsem místy ani nedýchala.
Probudila ve mně neskutečně silné emoce a ne vždycky byly úsměvné.

Tenhle příběh s vámi zamává, protože když si odmyslíte bohy, ocitáte se v zákopech v 1. světové válce. Do toho dva mladí lidé, magické psací stroje, milostné dopisy, vyprávěné pomalu, ale čtivě, a to vše v krásném vydání s barevnou ořízkou.

Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Po staletích spánku rozpoutali bohové další válku. Osmnáctiletá Iris chce udržet svou rodinu pohromadě, jenže její bratr je na frontě a ona s matkou živoří čím dál víc. Proto se Iris rozhodne získat povýšení v novinách, o nějž boj... více

Komentáře (0)