Tomuto dílu nejde upřít velká čtivost. Ellie byla zbitá, její snoubenec je v podezření, není k nalezení a Ell si nepamatuje přibližně 3 roky svého života. Nejdříve se bojí, ale pak se rozhodne vrátit do města Jackson Harbor, aby zjistila pravdu a nebo aby se jí na známých místech vrátila pamě.
Potřebuje dát svůj život do pořádku, vyslechnout nejlepší kamarádku Avu, sestru svého snoubence Coltona. Do jejich vzpomínek, které tu a tam vyplouvají na povrch je zamotaný i Coltonův nejlepší kámoš Levi.
Příběh je vyprávěný na několik částí na část dříve a poté z pohledu Leviho i Ellie. Místy je to až dost zašmodrchaný. A co mi na Ellie vadilo, že vlastně nevěděla jakého chlapa vlastně chce. To že tápala během rozmotávání událostí bych ještě chápala, ale že i na konci knihy neměla jasno a měla by nejraději na pískovišti oba, jsem skřípala zuby.
Příběh byl čtivý, zajímavý, emoční, možná trochu moc překombinovaný a první díl byl rozhodně lepší. Každopádně jako oddechovka je to skvělá volba.
A přátelství Coltona a Leviho přes všechno, co si udělali je také mírně řečeno nepravděpodobné a pohádkové. V reálném životě by to bylo asi jinak. I přes ty malé výhrady se kniha četla moc hezky.
Bezohledná láska Lexi Ryan
Miluju muže, který se mě pokusil zabít. Alespoň to tvrdí ostatní… Před šesti týdny mě záchranáři našli v mém bytě v bezvědomí. Zbitou. S modřinami. Sotva jsem dýchala. Když jsem se probrala, nepamatovala jsem si poslední tři roky... více