BOŽŠTÍ rivalové

recenze

Božští rivalové (2024) 5 z 5 / malaknihomolka2
Božští rivalové

Jestli mi nějaká kniha za tenhle rok vyrazila dech - je to tahle. Všude na Tiktoku a na YouTube viděla jenom pozitivní reakce a já se za všechny řadím také.

Naprosto jsem si zamilovala autorčino psaní už od první kapitoly, zlákala mě a nepustila až do poslední strany. Život s Iris jsem cítila až do morku kostí, jak se snažila být lepší být nejlepší v něčem, co jí baví, aby na ní všichni byli pyšní, snaží se rodinu udržet pohromadě, ale ono to někdy prostě nejde. Roman byl láska mého osudu, nadaný novinář, který se přetahoval o práci s mladou Iris, magický svět vás pohltí a vy ho nebude chtít pustit.

V příběhu převažuje romantická linka s prvkami fantasy a za nimi zuří válka. Ve válce bojují dva hlavní bohové knihy, když se bratr Iris vydá bojovat na frontu, zničí je to. Snaží se ho najít, píše mu, doufá v zázrak, když jí někdo odpoví - přes magický psací stroj.

Nedokážu knihu ani popsat slovy, navždy bude moje nejmilejší, kterou mám v knihovně.
Tuhle knihu si zamilujete, věřte mi.
Moc děkuji #spoluprace @humbook @humbook_blogeri #humbookblogeri


Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Po staletích spánku rozpoutali bohové další válku. Osmnáctiletá Iris chce udržet svou rodinu pohromadě, jenže její bratr je na frontě a ona s matkou živoří čím dál víc. Proto se Iris rozhodne získat povýšení v novinách, o nějž boj... více


Komentáře (0)

Přidat komentář