Další must have hokejová romance

recenze

Mílový klub (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Mílový klub

Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce děkuji společnosti Albatros Media.

Další hokejová romance? Sem s ní!
Mílový klub jsem zaznameněla ještě před vydáním u nás, v zahraničí sklízel nadšené ohlasy. A já se k nim rozhodně přidávám!
Hned mě zaujala hlavní dvojce - hokejista a letuška. Zanders alias Zee a Stevie alias Vee. Přiznám se, že jsem od knihy čekala hlavně eroťárnu, a tak jsem příjemně překvapená, jaký příběh se mi nakonec dostal do ruk.

Krásný romantický příběh, u kterého jsem se chvilkama culila jak měsíček na hnoji a dokonce mi ukápla i slzička.

Oba hlavní aktéry jsem si oblíbila, do Zanderse jsem se vyloženě zamilovala. Arogantní, sebejistý hokejista, který má pověst zlého hocha, v zápasech se často ocitá na trestné lavici a ze stadionu odchází pokaždé s jinou ženou. Samozřejmě se v něm ale ukrývá mnohem víc. Hodně mě bavil i jeho humor.
Stevie naopak chybí sebevědomí, protože nemá úplně postavu modelky, což je jí často připomínáno. Pfff. Ráda nakupuje v sekáčích a ve volném čase chodí pomáhat do psícho útulku.
Ani jeden z nich nemá ideální rodinné vztahy, což se na nich podepisuje.

Jiskřilo to mezi nimi od začátku a jejich sblížování jsem si užívala. Každou stránku, každý jejich rozhovor, každý polibek.. no prostě všechno.
Moc se mi líbilo, jak Zanders svojí letušce dodával sebevědomí. Už jen kvůli tomu ho nejde nemilovat. No a zdrobnělina Stevinka mě dostala do kolen. A to fakt, jakože FAKT nemám ráda zdrobněliny, ale tady to tak pasovalo..

Je to docela bichlička, ale čtení tak návykové, že nebudete chtít přestat číst. Žhavých scén je tak akorát, čekala jsem jich víc, ale takhle to bohatě stačí.

V knize je samozřejmě i několik vedlejších postav, které mi přirostly k srdci, chtěla bych zmínit alespoň Ryana, bratra Stevie, o kterém mimochodem bude další díl, což mě neskutečně potěšilo a doufám, že na překlad nebudeme čekat dlouho.


Mílový klub Mílový klub Liz Tomforde

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář