Další TOPový díl!

recenze

Vražedná naděje (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Vražedná naděje

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.

Přípravy na Den díkůvzdání vrcholí a Madison se těší, jak ho po letech oslaví se svým synem. Jenže v Lost Creek udeří vrah. Obětí se stane Terri Summersová, pečovatelka z místního domova pro seniory. Současně se Nate pouští do vyšetřování případu, který Lost Creek straší už šest let, a to zmizení manželky a vnuka Vince Radera, majitele místního bistra.

Smrt Terri všechny překvapila, kdo by chtěl ublížit tak laskavé a bez konfliktní ženě? Když ale Madison objeví tělo svého kolegy, zjistí, že by to spolu mohlo souviset a vyšetřování nabere nový směr.

Před autorkou musím smeknout klobouk, protože co díl to parádní počtení! I proto, že si čtení užíváte díky skvělým postavám. Madison, Nate, Owen a samozřejmě psí společník Brody. Taková fantastická čtyřka.

Zmizení Ruby mi už vrtalo hlavou v předchozím díle, a proto jsem byla zvědavá, co se doopravdy stalo a jestli je nějaká šance, že by s vnoučkem mohli být třeba ještě naživu.
Kniha se odehrává převážně v současnosti, ale sem tam se objeví část právě z doby před šesti lety.
Příběh postupně graduje, v jednom momentu mi teda pěkně zatrnulo, a hezky se vše propojí do strhujícího finále. V závěru mnou clonaly emoce od totálního naštvaní až po dojetí. Nad tím důvodem, proč to všechno, jsem si klepala na čelo.

Doporučuji a doufám, že brzo vyjde další díl!
P.S. moje romantická dušička pořád doufá..... :-D

Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž b... více

Komentáře (0)