Vánoce ve skotské vesničce, již třetí kniha Donny Ashcroftové, která u nás vyšla a která mi nemohla ujít :) knihy autorky se čtou poměrně snadno, jsou úzké a děj vás vtáhne rychle :) navíc se jedná o skvělé oddechovky :) tahle kniha není výjimkou, ale je tu jedno maličké ale :)
Ve Vánocích ve skotské vesničce se vracíme zpátky do Christmas Village, kterou jsme poznali už ve Vánocích na skotském hradě a co mě trochu mrzelo, moc postav z předchozí vánoční knihy jsme i tak nepotkali. A pokud ano, bylo to jen na maličkou chvilku.
Nicméně co se mi líbilo, byl celý Christmas Rezort, ve kterém se kniha odehrává. Místo, kam můžete přijet kdykoliv během roku přijet a oslavit Vánoce. Vánoční výzdoba, cukroví, vánoční nálada a další jídlo po celý rok? Kdy můžu přijet, prosím? A smím zůstat alespoň měsíc?
Příběh obou hlavních hrdinů Holliday a Damona mě také bavil, oba se především vyrovnávají s bolestí, zklamáním a zraněními. Každý po svém a ani jednomu se není co divit. A ano, samozřejmě to má happyend :)
Co mi, kromě téměř úplné absence obyvatel Christmas Village, vadilo, bylo neskutečné množství bambulek, které za mě ani moc nejsou vánoční a jako vánoční tvoření bych vymyslela něco jiného :) kniha ale nezklamala, je i tak skvělou předvánoční oddechovkou a já už se těším na další čtení od Donny :)
Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka
Tentokrát hodnotím 4 z 5 :)
Vánoce ve skotské vesničce Donna Ashcroft
Na Skotské vysočině existuje rezort, kde se dají slavit Vánoce po celý rok. Výzdobu má na starosti lektorka výtvarných kurzů Holliday, která tam i bydlí a Vánoce jednoduše miluje. Jenže majitel se rozhodne chátrající areál prodat.... více