Láska vzkvétá i v těch nejtemnějších dnech.
Že tahle kniha bude přesně můj šálek čaje jsem tušila už při první zmínce o ní a přesto.. tohle jsem nečekala.
Musela jsem si trošku zvyknout na to, že kniha je napsaná v třetí osobě, což zrovna moc nemusím, ale u historických románů mi to přijde jako častý styl psaní.
Na stranách této knihy najdete krásný, srdceryvný příběh o lásce, která vykvetla v tom nejhorším období celého světa. Příběh o velké ztrátě, naději a odhodlání jít dál a bojovat za lepší zítřky.
Příběh Nellie a její rodiny je plný silných emocí a vzájemné pouto mezi Nellie, rodinou a kamarády je tak silné, jak jen oni sami.
Celkově bylo v příběhu znát, jak se lidi umí semknout a podporovat se v těch hrozných časech. Tato kniha vás jednoduše chytí za srdce.
Kniha se mi četla velice příjemně a s postavami jsem soucítila, protože jejich příběh je vážně smutný. Příběh o Nellie je psaný podle skutečných událostí, takže není divu, že mi z něj bylo úzko.
Pokud jste fanoušky historických románů, určitě si tuto knihu nenechte ujít!
Nebudu lhát, v jedné části knihy jsem mela dojem, že ji snad vyhodím z okna.. ale dobře napsaná kniha, by měla přinášet silné emoce, ne?
Miluji takové krásné příběhy!
PS: Pokud jste citlivky jako já, doporučuji ke čtení kapesníčky.
Devatenáct schodů Millie Bobby Brown
Láska vzkvétá i v těch nejtemnějších dnech. Historický román podle skutečných událostí od hvězdy Stranger Things. Píše se rok 1942 a Londýnem neustále znějí sirény. Osmnáctiletá Nellie Morrisová považuje za štěstí každý den, kd... více