Než si pro mě přijde - Monika Holemá
recenze
Než si pro mě přijde (2024) / Luci.cteKniha Než si pro mě přijde je prvotina české autorky Moniky Holemé.
Absolutně mi nepřišlo, že čtu příběh od začínající autorky, protože kniha mě okamžitě vtáhla do děje a už nepustila!
Do hlavních postav Lily a Sama jsem se zamilovala.. hlavně do Sama, abych byla upřímná.
Život Lily je plný trápení, toxických vztahů a bolesti. Její kapitoly mi trhaly srdce, jelikož její příběh je tak reálný, že jsem v něm našla i něco ze svého života.
Kapitoly Sama jsou klidné, bohaté na myšlenky o životě (taky měl spoustu času na přemýšlení ).
Moc se mi líbilo to, že Lily a Sam v sobě navzájem probudili to nejlepší v nich.
Upřímně, doufala jsem v jiný konec - takový, jaký by si přál asi každý čtenář téhle knihy, ale i tak mě závěr dostal.
Možná bych ale ocenila přehlednější rozdělení minulost~současnost, ale i tak se kniha četla skoro sama a čtení jsem si vážně užila.
Než si pro mě přijde Monika Holemá
Je láska silnější než smrt? Dva příběhy, které se postupně proplétají a jsou popsány z rozdílného úhlu pohledu muže a ženy. Lily je nespokojená se svým životem i manželstvím a nedokáže to sama změnit. Teprve setkání se záhadným Sa... více