Divoká Afrika
recenze
Divoká Afrika (2024) / EvikU.Michelle je kameramanka a její šéf ji pošle natáčet zvířata do Keni. Afriku a zvířata miluje a tak si domlouvá jako průvodce svého bývalého spolužáka Ethana ze základky, který tam žije a má tam svou rezidenci.
Cestou letadlem se seznámí se starším mužem Deanem, který letí také za Ethanem. Oba muži s ní tak trochu flirtují. Za prvními zvířaty za kterými jedou jsou žirafy. Poté následují záběry bradavičnatých prasat, úprk autem před nosorožci nebo lovení lvů.
Jenže i natáčení zvířat dronem skýtá nebezpečí. Náhle přijde zvrat, kdy omylem natočí v pozadí ještě něco jiného. Náhle neví, komu může věřit. Mohla se natolik v Ethanovi splést? Až doteď jí přišel jako charakterní muž.
Náhle prožíváme s Michell dobrodružství, strach, obavy, napětí a naději v dobrý konec. Situace se zvířaty jsem si opravdově užila. To bylo TOP. Chování mezi Ethanem a Michell mohlo mít víc šťávy. Celkově jsem si ale knihu moc užila a moc se těším na druhý díl.
Divoká Afrika M. K. Hardy
Svoji práci kameramanky miluju! Zatím sice jen asistuju, ale i toho si nesmírně vážím. A abych se i do budoucna mohla věnovat tomu, co mě baví, musím dokázat, že jsem vážně dobrá. Obzvlášť když mě můj šéf pošle natáčet až do dale... více