Divoká říše - nebudete litovat!

recenze

Divoká říše (2022) 4 z 5 / AnežkaR
Divoká říše

Bariera padla a nic není jako dřív.
Brexley si na dobu předtím nepamatuje ale má zažité určité standarty a ikdyž si myslí, že ví jak je to ve světě teď hrozné, tak neví. Vlastně všechno o čem si myslela že ví, tak neví. Události v knize jí srazí na kolena a ona i tak dokáže vstát.

Nechce v nikoho vkládat důvěru, proč taky? No nedivim se jí.

Osobně je tohle jeden z těch příběhů, kde jste rádi, že ho jen čtete a neprožíváte.

Kniha je drsná. Hodně drsná a doporučuji starším čtenářům. Nikdo si tam nebere servítky a to mě baví snad nejvíc.

Byla to jízda! Divoká říše mě naprosto pohltila. Knížku jsem přečetla za dva dny, rozhodně to vypovídá o kvalitě knihy. Po tolika vílích příbězích jsem upřímně neměla chuť na další. Tohle mě ale tak moc bavilo, že chci pokračování, jako teď, HNED! Kniha byla skvěle napsaná, příběh vás vztáhne do děje a už nepustí, dokud na konci knihy nebudete vyždímaný zvratama celého příběhu po sté.
Je to neobyčejný příběh, kterého se autorka chopila skvěle. Magie a princip světa mě moc bavil! Obávala jsem se místa odehrávání a to je Budapešť ale byla jsem mile překvapená. Miluju distopie! A tohle byla jedna z těch božských!
Hlavní hrdinka Brexley za mě byla ze začátku hodně namachronavá a pak zjistila, že není tak skvělá, jak si myslela. Ale vývoj hlavní postavy mě neskutečně bavil! Samozřejmě nemůže chybět nebezpečný sexy chlápek, awww. Málem jsem se roztekla!
Když jsem knihu dočetla, chtělo se mi plakat, no vážně, nekecam.
Byla to bomba a já se nemůžu dočkat na pokračování.

Pokud hledáte něco, co spolknete jako malinu a budete chtít přídavek, tohle je přesně pro vás!


Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Romantická i akční fantasy z dystopické Budapešti, kterou rozdělila válka lidí a víl. Poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, balancuje Budapešť na okraji propasti. Nenávist mezi vílami a lidmi sílí a hroz... více


Komentáře (0)

Přidat komentář