Fangirl v novém zpracování

recenze

Fangirl 1 (2024) 3 z 5 / kniho_terka
Fangirl 1

Fangirl se ke mně dostala už před pár lety, kdy jsem ji přečetla celou. Byla to kniha, kterou jsem vlastně četla na začátku svého zapálení do knih. Bylo teda hezký si přečíst alespoň kousek knihy v novém zpracování. Nedávno totiž vyšla jako komiks/manga.

Cath jde se svým dvojčetem Wren na vysokou. Jedna tím chce začít nový život a druhá jen v klidu přežít. Pro Cath to není zrovna jednoduché, kór když kolem sebe nikoho nemá. Poté se ale objeví její spolubydlící a jeden kluk.

Líbila se mi Cathina láska k fiktivním postavám z knihy. A jak si k nim ještě vytvářela vlastní scénář. Celkově Cath byla taková hodně introvertní, jednoduchá postava. Její sestra Wren byla menším opakem. Spolubydlící Reagan vypadala povahově ze začátku jinak, než jak se chovala ke konci. Měla určitou povahu, která vás nutila se držet dál, ale později se zní stala příjemná osoba. Levi je takovej ten kluk, se kterým snad nezažijete nudu. Ten by pořád o něčem mluvil.

Jelikož je to komiks, tak to bylo opravdu čtení jen na pár hodin na jeden zátah. Ilustrace jsou krásné a hezky vystihují danou situaci. Tady jde dobře pozorvat začátek života na vysoké škole.

Moc děkuju za knihu v rámci spolupráce @humbook @humbook_blogeri


Fangirl 1 Fangirl 1 Rainbow Rowell

Komiksová adaptace slavného bestselleru od Rainbow Rowellové. Dvojčata Cath a Wren spolu odjakživa sdílela všechno – oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Na vysoké se ale jejich ces... více


Komentáře (0)

Přidat komentář