Generace - ne všechno je dobře

recenze

Tajemství sídla lovců (2021) 2 z 5 / LuciaSangster
Tajemství sídla lovců

O čem to je? Příběh z budoucnosti, kdy se jednou z největších obav lidstva stanou lovci. Co se ale stane, když natrefí na dívku, jejíž ztracená paměť může změnit nejen budoucnost, ale i minulost světa?“Když se země opět spojí v jeden kontinent, svět utichne a největší obavou lidí se stanou lovci, kteří unáší přeživší.

Musím říct, že jsem nikdy nebyla ještě takhle kritická. Kniha má krasnou obálku. Ta se opravdu povedla, ale jdeme k věci.

V knížce začátek nedává vůbec smysl. Pardon, ale dost věcí byl totální nesmysl. Některé popisy nesedí. Každou chvíli určité věci byly popisované úplně jinak. Takže jsem přemýšlela, co vlastně tím chtěla říct či jak jsem si to měla představit.
Autorka v některých věcech se nedržela popisu, či když se někdo zranil, byl jako rybička. Přitom by byl podle reálného světa mrtvý(a ano drží se děj v knihy cca v našem světě jen ve zničené formě). Člověka ty chyby přímo bouchnou do očí.
Abych tu jen nekritizovala, když vezmu děj je zajímavý a dala si s ním práci. Konec je otevřený, takže bude i další díl. Hodně předvídáte, co se v knize stane, takže vás nic nepřekvapí. Dobře pár věcí ano. Oblíbila jsem si jednu postavu a to Erika. Je sám sebou a dělá si co chce. Když by autorka zapracovala na nedostatcích, tak určitě by kniha stála za to. Určitě plánuji přečíst pokračování až bude. Chci i přesto všechno znát odpovědi. Je to prostě půl na půl.


Tajemství sídla lovců Tajemství sídla lovců Marie Znamínková

První díl plánované sci-fi trilogie. Příběh z budoucnosti, kdy se jednou z největších obav lidstva stanou lovci. Co se ale stane, když natrefí na dívku, jejíž ztracená paměť může změnit nejen budoucnost, ale i minulost světa? V... více


Komentáře (0)

Přidat komentář