Hate mail - od nenávisti k lásce

recenze

Hate Mail (2024) 5 z 5 / Airelle
Hate Mail

Psali jste si někdy s někým dopisy?

Já jsem ještě z generace, kdy jsme neměli telefony, a když tak tlačítkové, takže my jsme si většinou psali dopisy s kamarády z tábora.

Naomi a Luca si začnou dopisovat v rámci akce, kterou pořádá škola. Naomi napíše Lucovi moc milý dopis, ale od něj obdrží velmi nepatřičnou odpověď, a tím vlastně začne jejich letité dopisování. Píšou si až do chvíle, kdy ze dne na den jejich dopisování ustane.

Naomi začala pracovat jako moderátorka počasí a daří se jí, jednoho dne ji do práce přijde anonymní dopis od fanouška, a tak začne pátrání po jeho pisateli.

Příběh jsem doslova zhltla, smála jsem se jak o život a prolila jsem docela dost slz. Knihu řadím mezi to nejlepší, co jsem letos četla! Líbil se mi vztah, který se mezi nimi skrz nenávistné dopisy postupně vyvinul.

Obě hlavní postavy mě neuvěřitelně bavily, trochu mě mrzelo, že o Lucovi jsme se dozvěděli všechno, kdežto o Naomi se mnoho nedozvíme. Chemie mezi nimi funguje skvěle, ať už v dětství, tak v dospělosti.

Musím kvitovat i to, že se autorka nepouštěla do žádných vnitřních démonů a nechala to jen na postavách a jejich osudu. Byla to příjemná změna. Klidně bych snesla i o pár stran víc, což moc neříkám.

Pokud máte rádi romantiku, neváhejte a knihu si přečtěte! Já se k ní určitě v budoucnu vrátím.

Na konci se hodí poděkovat, moc děkuji autorce za skvělý zážitek, nakladatelství Jota za poskytnutí knihy k recenzi a @lucie.pise za její nadšení, které mě přimělo si knihu chtít vůbec přečíst.

Hodnocení: 5/5
Žánr: román pro ženy
Počet stran: 319
Nakladatelství: Jota
Rok vydání: 2024


Hate Mail Hate Mail Donna Marchetti

Naomi žije v Oklahomě, Luca je z Kalifornie. Navzájem se neznají. Dohromady je náhodně spojí až jeden školní projekt, kdy si Naomi z klobouku vytáhne Lucovo jméno a adresu. A tak jsou z nich od páté třídy kamarádi na dopisování. N... více


Komentáře (0)

Přidat komentář