Hokejová romance!

recenze

Obránce mimo hru (2024) 3 z 5 / tracey9
Obránce mimo hru

Já hokej miluju, dokonce jsem u jednoho A-týmu pracovala, ale kromě životopisné knihy bratří Holíků, mi hokejové příběhy unikaly. Takže Obránce mimo hru od Leah Brunnerové byl můj první.

Co musím vyzdvihnout je lehkost a vtip celé knihy. Úžasné odpočinkové čtení s vůní zimáku, u kterého jsem se bavila. Často jsem měla úsměv na tváři a děj mě bavil. Mitch, obránce hokejového týmu, který dostal na několik zápasů stopku za své tvrdé dohrávání spoluhráčů a Andie, dívka, která se stará o svého mladšího bratra, který hraje hokej. Andie neví o hokeji vůbec nic, takže nad její neznalostí se nesmáli jen hokejisti, ale i já :)

Co se týče romantické zápletky, bohužel mi přišla příliš povrchní a díky znalosti několika málo hokejistů vím, že to s nimi takto nebývá a že jejich rozhovory v kabině a na ledě skutečně nejsou takovéhle :D nicméně to je můj problém, který mám díky znalosti hokejového prostředí, jsem si jistá, že ostatní čtenářky to rušit nebude :)

Hokejové prostředí jsem si užila a moc se těším na další hokejové romantiky, které přibyly na mém seznamu. Ano, právě jsem objevila Ameriku :D

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuju @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka

Knihu hodnotím 3,5 z 5 :)


Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku... více


Komentáře (0)

Přidat komentář