![Hrej hráčem Hrej hráčem](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182081/hrej-hracem-182081.jpg?v=1384578665)
Slušňačka a sukničkář, kde jsme to slyšeli? Ano, snad v každém druhém filmu či knize. Nicméně i přesto si podobné příběhy stále a stále nacházejí své čtenáře. Zkrátka je to tak, i když hned po přečtení anotace víte, jakým směrem se bude daný příběh ubírat, stejně jako to, jak zřejmě skončí. Ale proč ne, vždyť takové romantické klišé není nikdy na škodu, navíc to neznamená, že je kniha špatná, jenom to, že odpovídá vašim představám.
Mně tahle kniha vyloženě sedla, protože jsem na ni narazila přesně v době, kdy jsem na tento typ příběhu měla náladu. Nečekala jsem žádné velké napětí, překvapení ani převratný děj, pouze patřičnou dávku romantiky, svádění a dobývání s očekávaným koncem, čehož se mi také dostalo. Co se týče struktury knihy byla vyprávěna dvěma pohledy, a sice pohledy hlavních protagonistů Maddie a Bradena. Musím říci, že tento typ vyprávění knížce skutečně přispěl na čtivosti, jelikož sledovat mužský a dámský pohled na věc bylo vážně zajímavé a zábavné. Bradenovo (podle Maddie) pravěké chování nemělo chybu, k tomu ten jeho vypečený slovník. Autorčino počínání při tvorbě Bradenovy povahy se opravdu zdařilo a zajisté splnilo účel, který zamýšlela. Maddie kromě klasických osobnostních rysů, o nichž jsem se již zmiňovala, oplývala také strastiplnou minulostí, což do příběhu vnášelo alespoň trochu nevědomosti, co se za ní skrývá.
Rovněž i kapitoly byly psány velmi příjemným stylem, byly totiž krátké a výstižné, autorka nezabíhala do přílišných detailů, naopak dokázala jednoduše shrnout děj i jednotlivé situace. Avšak jiskření, odolávání či postupné přibližování mezi ústřední dvojicí působilo propracovaným dojmem.
Hrej hráčem je podle mého názoru kniha, která nepřekvapí, ale ani nezklame. Je to nenáročné čtení, které je ideální pro výplň volného času.
Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí ži... více
Komentáře (0)
Přidat komentář![JitulHa JitulHa](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/226754/jitulha-4lP.jpg?v=1650994581)
JitulHa také napsala
![Muffin a čaj: Nechte se pozvat na tuhle knižní dobrotu! Muffin a čaj: Nechte se pozvat na tuhle knižní dobrotu!](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366888/muffin-a-caj-heC-366888.png?v=1614180266)
![Hrej tajně: Navenek nenávist, uvnitř láska Hrej tajně: Navenek nenávist, uvnitř láska](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190439/the-game-hrej-tajne-PaW-190439.jpg?v=1411932793)
![Dvůr mlhy a hněvu: Zlomená bojovnice nachází útěchu v náruči noci Dvůr mlhy a hněvu: Zlomená bojovnice nachází útěchu v náruči noci](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306865/dvur-mlhy-a-hnevu-7Ms-306865.jpg?v=1485530426)
![Magie krve: Příběh plný tajemství a nebezpečných hrátek Magie krve: Příběh plný tajemství a nebezpečných hrátek](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146746/krvave-deniky-magie-krve-aXH-146746.jpg?v=1426366691)
![Temná hrdinka: večeře s vampýrem: Aneb tuhle knihu si vychutnáte! Temná hrdinka: večeře s vampýrem: Aneb tuhle knihu si vychutnáte!](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212627/temna-hrdinka-temna-hrdinka-Ii2-212627.jpg?v=1409938802)