Indigo Ridge - Ve stínu hory

Od autorky jsem zatím ještě nic nečetla a to byla velká chyba! Píše totiž naprosto senzačně.

Hlavní hrdinka Winslow se přestěhovala do maloměsta, kde bude pracovat jako velitelka policie.

Rozhodně pro ni ale nic nebude tak jednoduché. Zvlášť když se jí to cesty připlete jeden z Edenů. A zmínila jsem se, že vlastní ranč?!

Příběh je po celou dobu propletený vyšetřováním smrti dívek kolem hory Indigo Ridge.

Romantická linka je taky naprosto skvělá. Ze začátku si totiž oba namlouvají, že to bylo jen na jednu noc. Té chemii mezi nimi ale prostě nejde odolat.

Nechybí ani pár spicy scén a spousta napětí.

Autorka do knihy nenásilným způsobem taky přidala vážné téma, o kterém nejspíš uslyšíme i v dalších dílech.

Příběh se mi četl velmi dobře, a pokud máte rádi romantiky, které přečtete jedním dechem, tak tuhle knihu nesmíte minout!

Na konci byl náznak toho, co nás čeká v dalším díle a já už se nemůžu dočkat.

4,5/5

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce.

Indigo Ridge - Ve stínu hory Indigo Ridge - Ve stínu hory Devney Perry

Winslow Covingtonová věří v život, svobodu a literu zákona. Po přestěhování do městečka Quincy je rozhodnutá dokázat místním lidem, že svou novou pozici velitelky policie nezískala jen proto, že její dědeček zde zastává funkci sta... více

Komentáře (0)