Indigo Ridge - Ve stínu hory přehled

Indigo Ridge - Ve stínu hory
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543565/bmid_indigo-ridge.png 5 80 80

Edenovi série

1. díl >

Winslow Covingtonová věří v život, svobodu a literu zákona. Po přestěhování do městečka Quincy je rozhodnutá dokázat místním lidem, že svou novou pozici velitelky policie nezískala jen proto, že její dědeček zde zastává funkci starosty. Podle jejího dědy stačí, aby si získala náklonnost Edenových. Avšak jejich přízeň by se jí získávala snadněji nebýt jedné divoké noci, kterou strávila s jejich nejstarším synem. Na její obranu nutno podotknout, že to byla Winslowina první noc ve městě a ona netušila, že ten drsný a okouzlující muž, který ji vlákal do postele, patří k místní honoraci. Noc s Griffinem Edenem byla obrovská chyba, na kterou se Winslow snaží zapomenout. Griffin je nesnesitelný, arogantní a neustále všem připomíná, že je Winslow odjinud. Dělá, co může, aby se mu vyhýbala, avšak když je na pozemku Edenových nalezena mrtvá žena, ti dva nemají na výběr a jejich cesty se protnou. Zatímco stopy vraha vedou k místnímu obyvateli, Griffin si uvědomí, že je ve Winslow víc, než se zdálo. Je krásná a inteligentní a neodolatelná. Pro něj. I pro vraha.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Indigo Ridge, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Indigo Ridge - Ve stínu hory. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
15.11.2024 5 z 5

Přihodilo se to tak přirozeně, zamilovat se do ní. Jako bych se vydal na krátkou cestu, a když jsem se ohlédl, uvědomil jsem si, že jsem místo pár yardů ujel spoustu mil.

"Ztratil jsi ji." Griffinův hlas zněl velmi příkře, nikdy jsem ho neslyšela mluvit takovým tónem. Zněl tak příkře, že jsem byla ráda, že stojím na jeho straně, ne na opačné. "Podělal jsi to a ztratil ji. Teď je moje. A já to nepodělám."

Griffin je nejstarší ze sourozenců a vlastníkem ranče ve městě Quincy, do kterého se právě stěhuje Winslow. Nastupuje zde do nové práce - jako velitelka místní policie. Je to její první noc ve městě, zašla si do baru U Willieho a tady nám to celé začíná. Ani jeden netuší, kdo ten druhý je, on si myslí, že je turistka a ona že on městem pouze projíždí - to oběma vyhovuje a stráví spolu divokou, vášnivou noc v jeho autě. Jenže? Jaké to překvapení, když zjistí, kdo vlastně ten druhý je...

Opět krásně čtivá romantická knížka s detektivní zápletkou, skoro do konce jsem vůbec netušila, kdo by to mohl udělat.
Každopádně jsem moc ráda, že vychází další knížky od této autorky, protože předchozí motorkářskou sérii Clifton Forge jsem si zamilovala. A domnívám se, že s touto sérií na tom nebudu jinak, protože první díl byl opět super čtivý a já se nemohu dočkat dalšího dílu a jelikož má Griffin spousty sourozenců, tak budu doufat, že nám autorka napíše příběh o každém z nich.
Přečtení mohu jen doporučit.

alzbeta2843
13.11.2024 4 z 5

Kniha ma navnadila tým, že by malo ísť o romantiku s prvkami detektivky. Kniha ma vôbec nesklamala, našla som v nej čo som hľadala. Nejde o knihu typu slow burn ani o nejakú dynamickú knihu, avšak vzťah hlavných hrdinov prebiehal tak obyčajne a skutočne až priam uveriteľne. Veľmi sa mi páčilo ako sa zachovali v určitých situáciach. Chovanie hlavných hrdinov bolo veľmi reálne a páčilo sa mi ako si dokázali určité veci vydiskutovať i keď to nebolo jednoduché. Detektívna zápletka sa mi páčila, ale najviac sa mi páčilo prostredie malomesta a súrodenecké vzťahy nad ktorými som sa musela smiať. Už teraz sa teším na ďalšiu knihu zo série.

Books_by_Dee
08.11.2024 5 z 5

Tuhle sérii už mám pár let v TBR listu, o to nadšenější jsem byla, když jsem se dozvěděla, že BETA bude sérii vydávat. Nečetla jsem tedy v angličtině a počkala jsem si na český překlad (který je opravdu povedený).

Od autorky již u nakladatelství vyšla motorkářská série Clifton Forge, kterou jsem ještě nečetla, ale holky mě ji už několikrát doporučovali, takže se na ní určitě v nejbližší době také chystám.

Indigo Ridge vypráví příběh Winslow Covingtonové, která začíná pracovat jako velitelka policie na maloměstě, kde její dědeček je starostou. Jeho rada je jasná – chce to přátelství s Edenovými. To však není tak snadné, protože Winslow a Griffin prožili jednu divokou noc první večer, co Winslow byla ve městě. To však netušila, o koho se jedná. Griffin je bručoun prvního kalibru a Winslow by se mu nejradši vyhýbala, co to je, avšak na jeho pozemku je nalezena mrtvá žena. Všichni to mají za sebevraždu, není přeci první, ale Winslow tuší, že žena mohla být zavražděná. A ti dva spolu musí začít spolupracovat a ….

No a asi tušíme, že k sobě najdou cestu. Ale nebojte na růžích ustláno vůbec nemají. Celý příběh je protkán rodinnými tajemstvími. Závěr byl pro mě šokem, vůbec jsem takové rozuzlení nečekala a měla jsem jen bradu až na zemi

Víte, co se mi na jejich vztahu vlastně líbilo? Že ten jejich vztah byl vlastně strašně uvěřitelný, reálný a v podstatě celá ta kniha působila dost reálně a nebyl to jen další „cute“ romantický příběh. Byla jsem velmi překvapená a už po přečtení téhle jedné knihy je mi jasné, že autorka prostě psát umí a já už se moc těším na další díl, který by měl v prosinci vyjít.

Sejdeme se u jezera, Odvážná rozhodnutí a další knižní novinky (37. týden)

08.09.2024

Kniha Indigo Ridge - Ve stínu hory v seznamech

vraždy napětí romance thrillerové prvky

Devney Perry
americká