Jádro muže je silné a citlivé

recenze

Jádro muže: Žij svou pravdu, veď s láskou a uzdravuj svět (2024) / RenataP
Jádro muže: Žij svou pravdu, veď s láskou a uzdravuj svět

Možná si kvůli našemu společenskému nastavení myslíme, že je to protimluv. Silný a citlivý muž? Když se začtete do této knihy, jsem si skoro jista, že muži zůstanou okouzleni pravdivostí s jejich nitrem, často zoufale nevyslyšeným, a ženy se rozplakají dojetím, protože to je přesně to, co chtějí... co celý život potřebovali.

John Wineland je autor, který je žákem Davida Deidy, průkopníka legendárního vylepšování mužství do jeho ideální a zdravé podoby, bojovníka v podstatě proti toxické maskulinitě... a velmi dobře nejen shrnuje jeho myšlenky, ale přidává velkou část svých myšlenek, svých zkušeností se sebou i se svými klienty, což dává knize doslova pel - o generaci další muži to fakt umí!

Co se tu dozvíte? O tom, jaká je fyziologická i duševní podstata muže, co potřebuje prožívat, cítit, zažívat, aby byla jeho duše zdravá a mohla... no to neuhodnete... chránit ženu, rodinu. Aby se s ním všichni cítili v bezpečí. Aby byl muž, lídr, zdroj bezpečí a kvality pro své okolí.
Velká část je věnována i atraktivnímu tématu sexuality a to nejen té mužské a tělesné, ale i té intimní, ve které hraje velkou roli emoční napojení se na ženu a kouzla, která se v případě úspěchu, dějí. Je to zázrak... je to ideální svět, ideální život.

Rozechvělá, rázná, vzrušující i velmi poučná kniha to je.
Pravý dárek pro každého muže.
Vydala Synergie, 2024


Jádro muže: Žij svou pravdu, veď s láskou a uzdravuj svět Jádro muže: Žij svou pravdu, veď s láskou a uzdravuj svět John Wineland

Co se stalo s vyrovnanými, laskavými, milujícími muži s nadhledem? S muži, kteří mají smysl pro humor a jsou připravení naslouchat, podporovat a schopní sdílet? S muži, kteří dokážou být upřímní k sobě, své rodině a okolí, kteří b... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

RenataP
02.07.2024

Krásně citlivě popsaná duše muže a jeho životní potřeby. I jeho schopnost nacítit se na ženu, její duši - a ano, překvapivě to je on, kdo ji vede a koho ona pak následuje.
Jedna z nejkrásnějších knih a na toto ryze mužské téma.