Tarot Múz, moderní, jasné!

recenze

Tarot Múz (2024) 5 z 5 / RenataP
Tarot Múz

Karty uspokojí každého, kdo hledá karty, které jsou založeny na klasických významech tarotu, ale jsou velmi moderní, rázné a umí odpovědět velmi rychle na vaše otázky.

Tarot Múz a obecně, autorka Chris-Anne patří mezi nejlepší současné autory v umění spojit významy karet a moderní svět. Naše potřeby, potřeby těla, duše i společenské okolnosti.
Dá se říci, že si jimi dokážete vytvořit výklad, který je velmi návodný a posune vás dál, zodpoví otázky, které dřímají někde v hloubi lidské duše velmi srozumitelnými způsoby.

Obrázky jsou moderní, jasné, barevné a neskutečně elegantní. Taková karetní sada se pak stává opravdu ozdobou na každém stole, a když si kartičky opravdu otevřete a začnete s nimi pracovat elegantní pastelové nálada a cokoliv se od nich dozvíte, to vezmete vážně, protože... možná okamžitě ucítíte, že to, co čtete v příručce, cítíte na kartě... to je přesně to, co jste potřebovali.

Jedny z nejlepších!


Tarot Múz Tarot Múz Chris - Anne (p)

OČEKÁVEJTE MÚZY, INSPIRACI A MAGII. Tarot Múz, který je prodchnutý divokým eklektickým duchem, vám svou jasnou symbolikou a silnou energií Múz osvětlí cestu k inspiraci a magii. Jednotlivé barvy jsou tentokrát ztvárněny jako E... více


Komentáře (0)

Přidat komentář