Jsme nevyhnutelní

recenze

Jsme nevyhnutelní (2023) 5 z 5 / anastasia.reads
Jsme nevyhnutelní

SPOILER

Za knihu moc děkuju Humbook blogerům *spolupráce*


Vztahy v kapele jsou zakázané, Travis se bojí zlomeného srdce a Harper se zrovna moc vázat nechce. Ti dva ale mají minulost a jejich srdce si to dobře pamatují.

Není žádným tajemstvím, jak moc se mi Oliny knihy líbí. Contemporary, pohodička, spousta srandy, přátelství a hlavně perfektně realistický svět. Tahle mi zatím přišla nejlepší a to hlavně proto, že se odehrává na vysoké.
Toho teen drama mám z jiných knih až až, takže jsem tady neskutečně oceňovala postavy, které jsou relativně dospělé a řeší svoje problémy napřímo (v rámci možností).

Jak už jsem psala, Oliny knížky jsou hodně realistické. Žádné o-můj-bože-všechno-zvládnu-protože-jsem-hlavní-hrdina. Harper má trému z veřejných vystoupení. Travis řeší problémy se školou. Izzy si nevěří. Takoví prostě lidi jsou. A mám pocit, že tohle se prostě v knihách příliš neobjevuje.

Chválím hlavně krásnou obálku, ilustrace a minimum kiksů v korektuře.

Za mě pecka, 6/6 akdyby byl v záloze nějaký další díl (ideálně hned teď), vůbec bych se nezlobila
Mimochodem, ta bonusová kapitola? Perfektní


Jsme nevyhnutelní Jsme nevyhnutelní Nofreeusernames (p)

Jsou moment, nebo navždycky? Volné pokračování bestsellerové romantické série. První pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu nesmí nic začít. Druhé pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu NESMÍ nic začít. Zdá se t... více


Komentáře (0)

Přidat komentář