Převzetí - Vojtěch Záleský

recenze

Převzetí (2023) 3 z 5 / anastasia.reads
Převzetí

Převzetí - Vojtěch Záleský
.

.

Za knihu děkuji @humbook @humbook_blogeri #humbookblogeri #spoluprace

Rem Erdes zmizel. Jeho bratr Paul se ho spolu se svými přáteli Meg, Willem a Mikem vydává hledat, přestože jejich vztah již dávno není to, co býval. Paul tuší, že aby bratrovi pomohl, bude si muset připomenout, kým kdysi býval.

Kniha Převzetí je urban fantasy odehrávající se v mafiánském prostředí 20. let. Bohužel jsem velmi rychle zjistila, že tahle kombinace asi nebude úplně můj šálek čaje.

První to pozitivní. Jakmile si projdete předmluvou a první kapitolou, příběh začne dávat smysl a hezky se rozjede. Všechny postavy jsou zde velmi dobře vykreslené, vztahy mezi nimi jsou opravdu propracované a jde vidět, že si na tom autor dal záležet. Děj je svižný, hezky človéka vtáhne a po chvíli čtení už vše prožíváte spolu s postavami.

Kdybych měla být objektivní, dala bych knize solidní 4/5. Bohužel mi tenhle žánr zkrátka nesedí, proto moje osobní hodnocení bude nižší. Nemá to ale nic společného s kvalitou knihy a příběhu. Převzetí bych určitě doporučila všem milovníkům tajemství a mafie.


Převzetí Převzetí Vojtěch Záleský

Rem Erdes zmizel. Jeho bratr Paul ví, že za tím musí vězet něco děsivého, protože Rem je jedním z mocných kněží – a ti nemají přirozeného nepřítele. Paul proto vyráží do New Amsterdamu a společně s Willem Flynnem, změtvorem skrýva... více


Komentáře (0)

Přidat komentář