Kay Hunterová opět v akci

recenze

Draze zaplatíš (2024) 4 z 5 / ELIKALLY
Draze zaplatíš

Přiznám se, že díl Vůle žít, který mi sympatickou vyšetřovatelku Kay Hunterovou představil, mě nadchl. Celý koncept zločinu, který se možná stal či nestal, sliboval, že to bude čtivé a napínavé.
Díl, který začíná podivnou autonehodou, kterou řidič sice přežije, ale v kufru auta se nachází tělo mladé dívky, měl také našlápnuto na rozjezd od první strany.
A nezklamal. Kay Hunterovoá se ujme vyšetřování v případu, kde na scénu opět přichází starý známý Josef Demiri, s nímž se Kay již setkala, ale síti na něj spřádané se bohužel vyhnul. Následkem byla ztráta nenarozené dcery, psychicky náročné období a možnost mít další děti. To vše je podhoubím Kayiny snahy dostat se na kobylku tomuto zákařnému muži ještě více.
Načasování odjezdu jejího partnera na konferenci a zanechaní ji samotné doma má za následek zvýšenou přecitlivělost i strach o své bytí v jejich domově. A to oprávněně. Josef má na ochránkyni práva pořádně spadeno a svou pomstu má promyšlenou do posledního detajlu,
Setkají se oba aktéři opět tváří v tvář ?
A kdo vyhraje tentokrát.
Vše se dozvíme v napínavém závěru příběhu, který je víc než srovnatelný s přechozími díly.

Draze zaplatíš Draze zaplatíš Rachel Amphlett

Skřípění brzd. Pach spálené gumy. Tříštící se sklo. Za temné podzimní noci dojde k dopravní nehodě, která odhalí znepokojivé spiknutí. Vyšetřování se ujímá detektiv seržantka Kay Hunterová, kterou stopy dovedou až k brutálnímu sér... více

Komentáře (0)