Koľko klamstiev je moc klamstiev?

recenze

Stratená v klamstvách (2024) 4 z 5 / Kiwi92
Stratená v klamstvách

Na túto knižku som sa neskutočne tešila!!! Po prvom diely Stratená v nenávisti som dúfala, že sa k Hate a jej se*i bratom ešte niekedy vrátim.

Začíname presne tam, kde sme skončili.. Rozlúčime sa s Hate a jej životom a ponoríme sa do problémov Lauren a jej životného príbehu. Musím povedať, že ma bavil ešte malinko viac ako prvý diel.

Lauren vo svojom živote zmenila všetko, čo sa zmeniť dalo, aby zabudla - bydlisko, meno, prácu, život.. Je ochotná obetovať všetko, aby udržala minulosť pod pokličkou. Ale stojí to za to???

Uteká pred svojou minulosťou, bohužiaľ, uteká aj pred prítomnosťou a neúnavne sa bráni budúcnosti. Vystavala okolo seba stenu klamstiev tak pevnú a zamotanú, že bude veľmi ťažké do nej niekoho pustiť. Bude ochotná prestať klamať seba a ostatných, aby našla svoje šťastie???

Musím povedať, že tak ako som v prvom diely zároveň neznášala a milovala Hate, tak Lauren som si okamžite obľúbila. Od začiatku som s ňou súcítila, ľutovala ju a držala jej palce, nech nájde svoje šťastie.

Vytkla by som len to, že sme hneď skočili do vzťahu Nate a Lauren. Uvítala by som, keby postavy, dostali viac priestoru, kde by sme videli, ako sa k sebe postupne prepracovávali a ako sa do seba postupne zamilovávajú. Trošku mi to tam chybalo.

Páčilo sa mi ale, že toto pokračovanie vyplnilo kopec dier a zodpovedalo mnoho otázok, ktoré vo mne ostali po prečítaní prvého dielu. Veľa vecí sa vyjasnilo, dostalo nový rozmer a ja som na ne zmenila úplne názor.

Dosť ma tu štval Vincent!!! Zase!!! Tí, čo čítali prvý diel vedia, aký je to hajzel, ale toho, čoho bol schopný tu, prekonalo všetky moje očakávania! A aj keď dostál svojej povesti, zistila som, že má asi aj niečo ako srdce...možno..

A za čo som strašne rada, že tu bratia Maxwellovci dostali oveľa viac priestoru a ja som si ich mohla naplno vychutnať. Všetkých. Ale aj tak som si zatiaľ najviac obľúbila Olivera, som zvedavá, aký osud čaká jeho.

A koniec.. Škoda, že bol zase viac menej venovaný Hate, ale pre Lauren ostal otvorený, takže si čitateľ môže domyslieť, ako skončí a priať jej všetko to krásne, čo si zaslúži a veriť, že sa jej to splní.

Stratená v klamstvách Stratená v klamstvách Claudia P. Torkan

Dúfala, že sa jej podarilo uniknúť. Minulosť ale nikoho nešetrí. Lauren Jonesová si možno zmenila priezvisko, presťahovala sa do nového mesta a vybudovala si nový život, no keď sa v práci spozná s dôležitým sudcom, všetky potlá... více

Komentáře (0)