Krásná, mladá láska.

recenze

Vůně léta (2022) 5 z 5 / renulka16
Vůně léta

Letty a Dam jsou nejlepší přátelé už od narození. Vyrůstají spolu vedle sebe. Jak už to tak bývá, Letty je zamilovaná do Dama. Jenže to není růžový a jejich přátelství vypadá, že se blíží ke konci... K špatnému nebo snad dobrému?

Úžasná letní kniha, kterou jsem si hned zamilovala.
Knihu jsem zhltla jak nic, na konci jsem dokonce i brečela.

Naučila jsem se během čtení nové slovo "máček" .

Krásný příběh o mladých přátelích, který spolu dokonce dělají i cheerleading, hlásí se spolu na stejnou vysokou školou. Prožívají krásné i smutné chvilky.
Letty mně trochu štvala jak je paličatá a nenechá si nic vysvětlit. Tady byla krásná ukázka toho, že komunikace v jakémkoliv vztahu je základ!

V knize je zmíněný i můj oblíbený film ze základky a to Bravo girl! Kde jsem se ráda vrátila do doby, kdy jsem film sledovala pořád dokola a chtěla být roztleskávačka, vytvářela si z barevných pytlíku ty třásně a s nejlepší kamarádkou vytvářely sestavy a natáčeli nás tenkrát i její rodiče na kameru. Úžasný, dokonalý.

Příběh je taky doplněný o záznamy SMS mezi Damem a Letty, což je super a bylo to příjemné zpestření četby. Díky tomu ty stránky taky tolik ubíhaly a už mi bylo líto, že je konec. Konec je krásný, překvapivý a velice se mi líbil.

Ideální četba pro mladé dívky nebo i pro starší, kteří se rády vrátí do svého mládí.

Knihu jsem si užila od první do poslední stránky.


Vůně léta Vůně léta Petra Martišková

Nesmělá Lety a svérázný Dam jsou nejlepší kamarádi snad od plenek. Tedy přesněji řečeno byli nejlepší kamarádi. Teď už mají společné jen tréninky a vzájemnou nevraživost, takže společné prázdniny na chalupě jsou pro oba noční můro... více


Komentáře (0)

Přidat komentář