Lásky čas

recenze

Lásky čas (2024) 3 z 5 / books.monca
Lásky čas

Lásky čas - Adéla Rosípalová a Alena Štraubová

Moc za knihu děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Moje recenze:
Toto byla za mě velmi fajn LGBT+ romantická oddechovka, kde se řešila i vážná témata. Romantická linka mezi hlavními hrdiny byla roztomilá a převládala většinu knihy. I tak se tu objevila i vážná témata, která byla ale velmi dobře napsaná, a tudíž i přes ně byla kniha velmi čtivá a oddechová.

Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a provozováním kavárny, kterou po ní převzali. A protivný Villy z konkurenčního bistra mu to taky neulehčuje. Ten má ovšem řadu důvodů, proč být nepříjemný: Jeho utajovaný vztah se bortí, rodina ho nerespektuje a on sám vlastně neví, co od sebe čeká. Ještěže je tady kocour Tuňák – dokáže totiž oba nepřátele přimět, aby spolupracovali… a možná víc než to.

Od jedné z autorek už jsem četla knihu Léto mezi řádky, která se mi moc líbila. Určitě se chystám pustit i do knihy Zlomky nekonečna.

Můžu určitě doporučit pro milovníky LGBT+ romantiky.


Lásky čas Lásky čas Adéla Rosípalová

Za vším hledej kocoura! Jarní queer romance, ve které láska jen kvete. Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a pro... více


Komentáře (0)

Přidat komentář